Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Rzygałem na czarno. Chuj wie co to było..cały spocony..no maskara totalna. 4-6h umierania. Katastrofa.
Zapach jest chemiczny nawet przyjemny..
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Jak zatem, o ile nie będzie stało na opakowaniu, obadać czy będzie to GBL?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.