Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
GBL razem z koksem jest moim ulubionym miksem do seksu..

Co myślicie o aktualnych sortach? Jest to w ogóle gdzieś dostępne jeszcze?
  • 125 / 28 / 0
Ktoś przypomni co pomaga na to kurewskie odkładanie wody w organizmie? Ostatni raz czytałem ten wątek kilka lat temu i nie wiem czy dobrze pamiętam a wyszukiwarka nie dała jednoznacznych rezultatow. Czy była to witamina b6 czy antyhistaminy? Bo jak antyhistaminy to coś na mnie kurwa nie działają.
  • 2 / / 0
Czy tolerancja przez BDO ma wpływ na GBL?
  • 443 / 13 / 0
@Ataturk2001 oczywiście, przecież obie substancje metabolizuja do GHB
  • 50 / / 0
Pamiętam przedawkowanie. Jprld.
Rzygałem na czarno. Chuj wie co to było..cały spocony..no maskara totalna. 4-6h umierania. Katastrofa.
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Co byście wybrali, polewanie większych dawek nG czy standardowe GBL do ketonów/amf ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Petru chce kompromisu ws. depenalizacji marihuany. Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotyka się w czwartek z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu, Ryszard Petru powiedział, że chce wypracować akceptowalne społecznie rozwiązanie. Z kolei Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom ostrzega, że THC "niesie wiele zagrożeń dla zdrowia".

Na niemieckich plażach morze wyrzuca na brzeg kokainę wartą miliony

Od kilku dni na plażach wzdłuż wybrzeża Morza Północnego w Niemczech i Holandii znajdowane są pakunki zawierające kokainę. Łącznie odkryto już ponad 200 kg narkotyku. W stan gotowości postawiono służby w Danii.

Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.