21 listopada 2024Pseudofarmaceuta pisze:
Wiem, że to forum dla narkomanów i nie jestem od tego, żeby umoralniać, ale odwyk i terapia uratowały wielu przed...
...Zgonem.
Nigdzie się nie spieszę z rzucaniem.
załatwiłem ostatnio e-reckę na te 2 op. Clonazepamum TZF i to one mnie tak ciągną... słabsze benzo jednak nie mają tej "szatańskiej" komponenty. co prawda biorę jedną tabletkę dziennie, góra, ale i tak trzeba to ograniczyć.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Gdzie pacjentowi się zapobiega.
Jego dolegliwość się uśmierza.
Dodatkowo czlowiek jest przebodzcowany, jeśli żyje w jakimś stresie. Automatycznie rodząc się w Polsce, dostrzegasz, życie w napięciu.
Zakładasz pancerze, dobre maniery i buty na obcasie. Zostaniesz zdobyta.
Jeśli nie masz koślawych nóg oraz kwadratowej mordy xD.
Zostaniesz dostrzeżona.
Boję się benzo.
Byłem już uzależniony od tylu rzeczy i tyle już rzuciłem, ale benzo obawiam się, że nie ogarnę.
Ostatni raz wziąłem xana 20 lat temu, łącznie z 5 razy w życiu.
Było po prostu za dobrze, miałem jakiś olej w głowie, żeby o tym stanie zapomnieć.
Po 20 latach lęku wiem, że ten spokój... Na wyciągnięcie ręki... Nie ogarnę tego.
Recepta miesiąc chyba ważna, 30 dni kuszenia.
Przetrwam to.
Nie mogę, nie chce romansować z benzo.
Bo zostaniesz na lodzie.
Niczym ja, w rozterce.
Co dziś spożyć benzo lub alkohol lub marry jane. Pierw zjem kanapkę.
ostatnio zacząłem trochę lecieć z BNZ, 2 op. Lorafenu 1 mg oraz 2 op. Clonazepamum TZF 2 mg znacznie pogłębiły tolerancję, bo stroniłem od dzielenia pigułek, ew. zdarzało mi się przekroić parę razy klona w pół, ale to nic nie zmienia. planuję trochę odpocząć od benzodiazepin i przejść później na doraźne rolki, tak jak zawsze.
abstrahując od powyższego, dzisiaj zdarzyło mi się właśnie zażyć 0,5 mg Xanaxu SR, który obowiązkowo rozgryzłem, na podorędziu mam drugie pół miligrama. powoli chyba zaczyna się wczytywać, mimo niskiej relatywnie dawki.
jaki macie stosunek do leków typu Xanax SR lub Zomiren SR? rozgryzanie pozwala złamać mechanizm sustained-release? dobry jest to patent dla mocno uzależnionych, bo mimo słabszej mocy po połknięciu, lek działa prawie cały dzień. ja jednak preferuję standardowe leki z tej grupy i jest to dla mnie udziwnienie. do schodzenia/taperowania na pewno przegrywa z rolkami, warto to podkreślić. dziwna formuła, acz godna przetestowania.
zobaczę jak będzie, przypomnę sobie chociaż ten środek.
pozdrawiam, przodo
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.