Nie waliłem i.v z doby rok jak nie więcej i Boże haha jedyny sprzęt e domu jaki zastałem to 3 częściowe pompki i niebieskie igły ,0.5 długie i kurwa hahaha ##s####$ Kiedyś sslddddjxfjbdbdjddq bez zarzutu , steady Reka I siuuuup. nie te lata , długa igła ale normalnie była kreee gęsta e kontrolce, potem gORZEJ już XDD Trochę pójść musiało podskórnie albo e ogle domięśniowo bonjsk pierdolnelo jak młot to dopiero za kilka minut. ale jest gites. w ciepłej wodzie pom4soełem troczkie rękę i yalla Habibi!!!
pozdrawiam ćpakow i mamę kocham cię i przepraszam mamooooo:33
Luźne gadki prowadzimy w wątkach knajpianych – CAF
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
"Realizowali recepty na potęgę". W miesiąc Polacy nakupili marihuany za 42,6 mln zł
W październiku br. Polacy wydali na medyczną marihuanę rekordową sumę 42,6 mln zł - wynika z danych firmy PEX dla Rynku Zdrowia. To o 5,7 mln więcej niż w całym 2022 r. i blisko 1/3 tego, ile zapłacili w 2023 roku. Wycofanie konopi z tzw. receptomatów ma utrudnić dostęp do preparatów na bazie suszu i ukrócić nadużycia. Na ile system będzie szczelniejszy, dopiero się okaże.
Dania ma szansę na legalizację medycznej marihuany
Rząd Danii ogłosił plany wprowadzenia pilotażowego programu medycznej marihuany na stałe. Program pilotażowy, wprowadzony w 2018 r., pierwotnie miał pomóc ustawodawcom i regulatorom w gromadzeniu danych i innych badań, aby lepiej dostosować się do tworzenia krajowych przepisów i zasad. Od momentu uruchomienia programu wydano ponad 20 000 recept na konopie indyjskie.
Nowa Zelandia: Marihuana ogranicza spożycie alkoholu oraz innych używek
Jak marihuana wpływa na nawyki konsumentów Nowej Zelandii w kwestii spożywania alkoholu i innych substancji? Odkryj wyniki badań i zmiany społeczne.