Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 30 / 5 / 0
@Retrowirus Defetyzm?
  • 766 / 104 / 0
dziękuję panie @Merx już właśnie przyjąłem ohhh 3msc przerwy i ładnie siadlo :)~ Do tego klon ale łapy i tak się trzęsły haha

Nie waliłem i.v z doby rok jak nie więcej i Boże haha jedyny sprzęt e domu jaki zastałem to 3 częściowe pompki i niebieskie igły ,0.5 długie i kurwa hahaha ##s####$ Kiedyś sslddddjxfjbdbdjddq bez zarzutu , steady Reka I siuuuup. nie te lata ,😅😅 długa igła ale normalnie była kreee gęsta e kontrolce, potem gORZEJ już XDD Trochę pójść musiało podskórnie albo e ogle domięśniowo bonjsk pierdolnelo jak młot to dopiero za kilka minut. ale jest gites. w ciepłej wodzie pom4soełem troczkie rękę i yalla Habibi!!! 😺😺 😺

pozdrawiam ćpakow i mamę kocham cię i przepraszam mamooooo:33

Luźne gadki prowadzimy w wątkach knajpianych – CAF
  • 2741 / 351 / 0
Ja odstawiłem fenta z buta bez problemu więc bardzo dużo zależy od nastawienia do odstawki opio
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
"Realizowali recepty na potęgę". W miesiąc Polacy nakupili marihuany za 42,6 mln zł

W październiku br. Polacy wydali na medyczną marihuanę rekordową sumę 42,6 mln zł - wynika z danych firmy PEX dla Rynku Zdrowia. To o 5,7 mln więcej niż w całym 2022 r. i blisko 1/3 tego, ile zapłacili w 2023 roku. Wycofanie konopi z tzw. receptomatów ma utrudnić dostęp do preparatów na bazie suszu i ukrócić nadużycia. Na ile system będzie szczelniejszy, dopiero się okaże.

Dania ma szansę na legalizację medycznej marihuany

Rząd Danii ogłosił plany wprowadzenia pilotażowego programu medycznej marihuany na stałe. Program pilotażowy, wprowadzony w 2018 r., pierwotnie miał pomóc ustawodawcom i regulatorom w gromadzeniu danych i innych badań, aby lepiej dostosować się do tworzenia krajowych przepisów i zasad. Od momentu uruchomienia programu wydano ponad 20 000 recept na konopie indyjskie.

Nowa Zelandia: Marihuana ogranicza spożycie alkoholu oraz innych używek

Jak marihuana wpływa na nawyki konsumentów Nowej Zelandii w kwestii spożywania alkoholu i innych substancji? Odkryj wyniki badań i zmiany społeczne.