skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
12 października 2024Diabeu666 pisze: Mój ostatni pobyt na Sorze przebił wszystkie inne jak i ponoć przebił wszystko. Lekarze mówili , że takiego czegoś jescze nie widzieli. Przypiety pasami odbijałem się jakoś plecami na wysokość może pół metra. Jeden pas wyrwany
Mówiłem, że Diabły wyszły z piekła przez książkę którą napisałem i niby tam zamieściłem na jednej ze stron jakieś trzy wpisy które przekazał mi Diabeł. Po przeczytaniu których tak.naprawde ludzie otwierali bramy piekieł. Diabły zabijały ludzi. Mi zgwałcily córkę w 40tu. 50 dni i nocy. Jak nie było gdzie wlozyc to robili w niej dziury i tam pchali...
Na końcu zawiesili jej truchło bez głowy,. rąk i nóg na trzepaku.
Do mnie przyszly do szpitala. Zaczęły mnie zjadać na żywca od stóp. Tak się darłem z bólu że w całym szpitalu mnie słyszano. Ogólnie spędziłem tam 100tys lat. A czas mogłem przesuwać lekkim ruchem palca. 100lat do przodu lub do tyłu. Kazdy palec odpowiadał za inna ilość lat.
Mówiłem że wybuchnie wojna nuklearna w 2146.
Podawali mi wszystko co mogli. Nawet udało im się mnie uśpić. Ale obudziłem się a faza dalej trwała. Haloperidol też tutaj mało pomógł. Relanium wgl nie czułem.
2 dni i 2 noce trwał ten horror.
Co poszło?
Metaamfetamina 96% około 2g
Vapo
Apvp około. 2-3g vapo i sniff
Siarczan amfy 93% około 2g
scalono
Nie pisz posta pod postem /spiaca
Opowiem coś ode mnie. Miałem z 17 lat, symulowałem, żeby nie iść do szkoły, więc miałem wolna chatę. Poszedłem po 4 Łomża, które wychlalem i zaprosiłem kolegę. Wypiłem z nim jeszcze 2 piwa i poszliśmy po jabola. Po wypiciu tego aromatyzowanego wina zacząłem czuć że jestem ostro najebany a , że bałem się przypału u starych to zacząłem się ogarniać. W tym czasie przyszła moja (już ex) dziewczyna. Urwał mi się film i pamiętam jak stara wbiła i zaczęła coś się czepiać. Włączył mi się agresor i chciałem wszystkich napierdalać. Zagrozili mi policja, więc zacząłem przegryzać se żyły by wezwali karetkę. Generalnie balem się że wylecę że szkoły więc wolałem trafić do psycha... i trafiłem. W karetce wielokrotnie próbowałem się wyrwać i spierdolić. Wkoncu gdy tam trafiłem zapisałem się (bez przymusu bo sam zgłaszałem mysli samobójcze) i trafiłem na oddział "przejsciowy". Siedziałem dwa tygodnie. Każdy mi wybaczył to, potraktowałem to jako druga szanse i od tej pory nie przeginam już z dawką żadnej substancji psychoaktywnej (no może poza mj). Wstyd jak chuj, ale cieszę się bardzo że chociaż częściowo poukładało mi się w łepetynie.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.