Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Jak w temacie. Wątek umieściłem w kryzysowych, aby odstraszał potencjalnych wariatów.

No ja nie napiszę, bo nie ma czym się chwalić.
Ale pytam was, piszcie po czym itp. Edukacyjnie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2874 / 298 / 0
Browar + seta + joint + seta + browar + jakiś pedalski drink + piwo+ joint + shot+ browar + pixa (~~200mg MDMA) + 300mg koki + 200-400mg fety + browar + seta + seta + 0,5l na dwóch + browar + pewnie coś jeszcze %-D wszystko na podkładzie z benzo i opio oczywiście, uzależnienie nie wybacza
Obudziłem się w szpitalu, między 3 a 4 promile (nie pamiętam) pod kroplówką, wstałem, pogadałem z dziadkiem obok, skorzystałem z łazienki, wziąłem wypis i po zlokalizowaniu szpitala obrałem kurs na DOM. Nie wiem co mają w tych kroplówkach ale stawia na nogi.
Liczy się?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5774 / 1181 / 43
Tak.
Grubo.

scalono_xxx

Może wyznaczymy wskaźnik niebezpieczeństwa. Jak skala promieniowania.
1- 5.
Daję 3.
Trzy czaszki.
  • 1974 / 520 / 0
3 dni na 3mmc, 4ty dzien na alfa pvp + vodka + 5f-amb = ostra niewydolnosc nerek o 4 nad ranem cialo padlo na ziemie i wpadlo w 3dniowa spiaczke zakonczona na nefrologii i dializach. przynajmniej przekonalem sie, ze ketony najwyzej do trucia szczurow sie nadaja. :cheesy:
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 5774 / 1181 / 43
Ojej.
3,5.

scalono_xxx

Gość, który pociągnął giebla z butli zasługuje na 3,8.
post2599213.html?hilit=najgrubiej#p2599918
Panie i Panowie, poprzeczka coraz wyżej.
  • 419 / 44 / 0
40-50mg klonazepamu i 6 gram tramadolu
14 oddechów na minutę a minimum jest chyba 16. gdybym zasnął to bym się już nie obudził.

super temat i szanuje doświadczenia przedmówców.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2017 przez overandout, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 5774 / 1181 / 43
No ale bez jaj.
Teraz to żartujesz sobie.
Ja w to nie uwierzę.
Jesteś jebany android kurwa. Pierdolone ćpuny.
  • 1974 / 520 / 0
london co taka slaba ocena za 3 dni spiaczki? :/

ale jak srtn przyjdzie tofakt, ze wiecej dostanie.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 5774 / 1181 / 43
Nie mówię że słabo Ziom.
Ale ciężko mi ocenić.
No grubo jedziecie, nie spodziewałem się.
Ale swoich jazd i tak nie napiszę.
Przekręciłem się raz i to ciężko przebić. To było inspiracją do założenia tego tematu.
Ale to by musiał doswiadczony lekarz oceniać.
3 dni śpiączki to jednak mocnooo Eso.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2017 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1141 / 116 / 0
03 sierpnia 2017blokowiska666 pisze:
3 dni na 3mmc, 4ty dzien na alfa pvp + vodka + 5f-amb = ostra niewydolnosc nerek o 4 nad ranem cialo padlo na ziemie i wpadlo w 3dniowa spiaczke zakonczona na nefrologii i dializach. przynajmniej przekonalem sie, ze ketony najwyzej do trucia szczurow sie nadaja. :cheesy:
oooj już nie pierdol, nie takie ciągi na 3mmc robiłem i nic mi się nie stało, oprócz stanów depresyjnych, chęci zamordowania rodziny i drobnych kradzieży. Myślę, że a-pvp i vodka + 5f-amb to winowajcy. Od starej trójeczki się proszę odpierdolić :D
03 sierpnia 2017overandout pisze:
40-50mg klonazepamu i 6 gram tramadolu
14 oddechów na sekundę a minimum jest chyba 16. gdybym zasnął to bym się już nie obudził.

super temat i szanuje doświadczenia przedmówców.
A tu to ewidentnie ściema. 40-50mg klona i 6g Tramalu?
14 oddechow na sekunde? SEKUNDE? ja po przedawkowaniu hexenu miałem 14 na minute. Człowieku, o czym ty piszesz?
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.