edit: dziś z śniadanie mistrzów najpierw w ramach harm reduction duża owsianka na wodzie z bananami, 0.5 xanax, 150 pregabaliny a godzinę potem 240mg kodeiny. Miło wchodzi, ale na pełny żołądek (godzina po b. sytym śniadaniu) trochę wolniej. Jak koda zacznie schodzić, podbiję ją sobie konopiami indyjskimi
S O B O T A
https://www.youtube.com/watch?v=eMXX__oepyA
Chief Keef - Treat Myself [Official Audio]
Z tego co piszesz to chyba jesteś na początku drogi z opio, DXM wrzuć max 45-60mg nie więcej a nawet możesz wcale nie dodawać dexa.
Miej jeszcze świadomość, że ładujesz się w ciężkie uzależnienie kodeina to opioid i najgorsze, że jest łatwo dostępna.
można popijać czym się chce, najważniejsze żeby był pusty żołądek, ja raz jak nic nie miałem do picia to normalnie pod kranówe popijałem proch ale akurat colka dobrze niweluje ten beznadziejny smak… do którego w końcu i tak sie przywyknie
Ale nie dostałem odpowiedzi na pierwsze, ważniejsze pytanie...
Paweł
jak kiedys zarzuciłem kode po przebudzeniu a pod wieczór gdy tripowalem na 750 DXM i dorzuciłem tyle samo kody to smyrnęło ale już nie tak fajnie jak z samego rana
Jest w ogóle możliwe zejście śmiertelne po kodzie ?
Paweł
Co do popijania, ja muszę popijać wyłącznie napojem o zawartości gazu fosforowego a więc colą, gdyż w innym wypadku okropnie boli mnie brzuch.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Paweł
11 sierpnia 2024Merx pisze: Jakie to było benzo? @Vetulani44 bo znam dokładnie taki sam przypadek.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku
Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.