Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Szerokie spektrum może się na to składać, m.in: stymulacja układu nerwowego, zwiększone napięcie mięśniowe, same w sobie efekty uboczne, bądź dehydratacja i braki elektrolitowe. Strzelałbym też na to ostatnie, ze względu na częstość występowania skurczy, w związku z brakami elektrolitowymi (jak wspomniał wyżej @Hash_Oil)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Przeniesiono do odpowiedniego wątku / D5
Zazwyczaj po stymulantach na następne dni występuje zjazd. Człowiek się beznadziejnie czuje, jest zmęczony itp. Przechodzi to po około 2 dniach.
Co do pytań o czas działania, to wszystko znajdziesz na tej stronie (zjedz do "zastosowanie rekreacyjne"): https://narkopedia.org/Metamfetamina#Za ... ekreacyjne
23 lipca 2024Dzony92 pisze: Siema. Ostatnio drugi dzień po krysztale źle się czułem , mega źle. Ciśnienia nigdy nie mierzyłem tak naprawdę. Wtedy zmierzyłem i było 160/124. Czy mam się czego obawiać czy to normalne? Kiedy jest najwyższe po zażyciu odrazu czy jak to jest? Bo jestem zielony w tym temacie. Teraz jak mierze to wychodzi 130/140 - 80-95. Kryształ był mixowany wtedy z alko. Pomóżcie :)
23 lipca 2024Dzony92 pisze: Siema. Ostatnio drugi dzień po krysztale źle się czułem , mega źle. Ciśnienia nigdy nie mierzyłem tak naprawdę. Wtedy zmierzyłem i było 160/124. Czy mam się czego obawiać czy to normalne? Kiedy jest najwyższe po zażyciu odrazu czy jak to jest? Bo jestem zielony w tym temacie. Teraz jak mierze to wychodzi 130/140 - 80-95. Kryształ był mixowany wtedy z alko. Pomóżcie :)
Czas ten może się wydłużyć, chociażby przez Twoje spożycie alkoholu, co również mogło wpływać na wyniki pomiarów.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.