Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Szerokie spektrum może się na to składać, m.in: stymulacja układu nerwowego, zwiększone napięcie mięśniowe, same w sobie efekty uboczne, bądź dehydratacja i braki elektrolitowe. Strzelałbym też na to ostatnie, ze względu na częstość występowania skurczy, w związku z brakami elektrolitowymi (jak wspomniał wyżej @Hash_Oil)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Przeniesiono do odpowiedniego wątku / D5
Zazwyczaj po stymulantach na następne dni występuje zjazd. Człowiek się beznadziejnie czuje, jest zmęczony itp. Przechodzi to po około 2 dniach.
Co do pytań o czas działania, to wszystko znajdziesz na tej stronie (zjedz do "zastosowanie rekreacyjne"): https://narkopedia.org/Metamfetamina#Za ... ekreacyjne
23 lipca 2024Dzony92 pisze: Siema. Ostatnio drugi dzień po krysztale źle się czułem , mega źle. Ciśnienia nigdy nie mierzyłem tak naprawdę. Wtedy zmierzyłem i było 160/124. Czy mam się czego obawiać czy to normalne? Kiedy jest najwyższe po zażyciu odrazu czy jak to jest? Bo jestem zielony w tym temacie. Teraz jak mierze to wychodzi 130/140 - 80-95. Kryształ był mixowany wtedy z alko. Pomóżcie :)
23 lipca 2024Dzony92 pisze: Siema. Ostatnio drugi dzień po krysztale źle się czułem , mega źle. Ciśnienia nigdy nie mierzyłem tak naprawdę. Wtedy zmierzyłem i było 160/124. Czy mam się czego obawiać czy to normalne? Kiedy jest najwyższe po zażyciu odrazu czy jak to jest? Bo jestem zielony w tym temacie. Teraz jak mierze to wychodzi 130/140 - 80-95. Kryształ był mixowany wtedy z alko. Pomóżcie :)
Czas ten może się wydłużyć, chociażby przez Twoje spożycie alkoholu, co również mogło wpływać na wyniki pomiarów.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.