Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1394 / 88 / 2
Jak przerobić 2 mg estazolamu do podania dożylnego?2 mg podane dożylnie to równoważnik jakiej dawki brany doustnie?Daj cię proszę sposób wkłucia i jaką igłę wybrać?
action movie:gun:
  • 66 / 8 / 0
07 marca 2023london5 pisze:
Po diazepamie i midazolamie jest.
Mnie na detoksie dawali w żyłę relanium 10 mg ropuszczone ropuszczone w 20 ml soli filologicznej. A czy był wjazd? Jakieś tam chwilowe uspokojenie i odcięcie.

Może burpa osłaniała działanie. Szczególnie, że dostawałem i podjęzykowo bunodol 0,2mg oraz miałem plaster na plecach Transtec 52,5 µg/h. 30mg w plastrze.

Kiedy walnąłem ścieme, że mnie zaczyna skręcać i zaraz zwymiotuje zostałem zastrzyki mięśniowy majki to mnie w 20 minut poskładało ma dobre 3h.

Wolę nie wiedzieć jakbym w strunę dostał...
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
2 pierwsze razy iv, które zrobiłem sam, to Midazolam - najpierw 7,5mg a pare dni później 15 mg całkiem ciekawa sprawa, i łatwe do wykonania w porównaniu do innych
benzo, dla bardziej wprawionych to tylko mix z opio w jednej pompce zrobi dobrze peace :strzykawka:
  • 405 / 39 / 0
Ja pukalem alprox rozpuszczony w wodzie i nic mi sie nie stalo
  • 1150 / 192 / 0
Kiedyś często pukałem RC benzo jednocześnie z jakimś stimami, najczęściej etizolam i clonazolam. Ale zdarzało się też rozpuszczone tabletki. Była jeszcze próba samobójcza, w pukawce benzo i coś co miało być opio. W badaniu wyszło mi że żadnego opio nie było czyli vendor zrobił mnie w chuja i dlatego żyję.
  • 5766 / 1175 / 43
Ja zapodaję relanium z tabletek.
Do kubeczka wrzucam kilka rolek, zalewam ciepłą wodą, mieszam, aż zostanie takie błotko.
Potem wrzucam filter i zaciągam pompką.
Zostaje przezroczysty płyn, sam diazepam bez otoczki.
Daję centa wody, może półtora na 4 rolki.
Jest wjazd, jest dobrze.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5766 / 1175 / 43
14 sierpnia 202420fajekzfiltrem pisze:
Mnie na detoksie dawali w żyłę relanium 10 mg ropuszczone ropuszczone w 20 ml soli filologicznej. A czy był wjazd? Jakieś tam chwilowe uspokojenie i odcięcie.

Może burpa osłaniała działanie. Szczególnie, że dostawałem i podjęzykowo bunodol 0,2mg oraz miałem plaster na plecach Transtec 52,5 µg/h. 30mg w plastrze.

Kiedy walnąłem ścieme, że mnie zaczyna skręcać i zaraz zwymiotuje zostałem zastrzyki mięśniowy majki to mnie w 20 minut poskładało ma dobre 3h.

Wolę nie wiedzieć jakbym w strunę dostał...
Za małe stężenie, za dużo wody.
Benzo trzeba robić w jak najmniejszej ilości wody.
Nie podrażniają żył jak ketony.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 529 / 113 / 0
Ja raz dla testów wrzuciłem 2 całe klony 2mg do jakiś 5ml spirytusu rektyfikowanego tj spożywczego. Ale że się kurwa na tym nie znam. To po 48h nadal tam w całości pływały. Co ja źle zrobiłem? Problem, że w całości to wrzuciłem czy zbyt stężony etanol czy jak? Bo metoda miała być taka że rozpuszczam w stężonym alkoholu i dalej JAKOŚ to rozcieńczę. Tylko że podawanie jakiejkolwiek ilości etanolu iv jest bardzo niezdrowe. Rozcieńczyć 43 razy? XD
Jedyne benzo które przyjmowałem iv to midazolam i rolki, bo miałem w ampach.
  • 1150 / 192 / 0
@DobryWujas ja robiłem tak że tabletki kruszyłem na pył, zalewałem spirytusem albo wódką, dobrze mieszałem. Potem tylko filterek, zaciągałem i gotowe. Oczywiście alkoholu jak najmniej, tak na parę centów w strzykawce 2 ml.
  • 315 / 122 / 0
14 sierpnia 202420fajekzfiltrem pisze:
Pierwsza, naczelna zasada podawania realnium w postaci i.v./i.m. - tego leku się nie rozpuszcza. I tak, ja wiem, że masa ośrodków to robi, ale jest to błędem, bo relanium się i tak nie rozpuści, tylko zrobi się mętny roztwór %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.