Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1394 / 88 / 2
Jak przerobić 2 mg estazolamu do podania dożylnego?2 mg podane dożylnie to równoważnik jakiej dawki brany doustnie?Daj cię proszę sposób wkłucia i jaką igłę wybrać?
action movie:gun:
  • 66 / 8 / 0
07 marca 2023london5 pisze:
Po diazepamie i midazolamie jest.
Mnie na detoksie dawali w żyłę relanium 10 mg ropuszczone ropuszczone w 20 ml soli filologicznej. A czy był wjazd? Jakieś tam chwilowe uspokojenie i odcięcie.

Może burpa osłaniała działanie. Szczególnie, że dostawałem i podjęzykowo bunodol 0,2mg oraz miałem plaster na plecach Transtec 52,5 µg/h. 30mg w plastrze.

Kiedy walnąłem ścieme, że mnie zaczyna skręcać i zaraz zwymiotuje zostałem zastrzyki mięśniowy majki to mnie w 20 minut poskładało ma dobre 3h.

Wolę nie wiedzieć jakbym w strunę dostał...
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
2 pierwsze razy iv, które zrobiłem sam, to Midazolam - najpierw 7,5mg a pare dni później 15 mg całkiem ciekawa sprawa, i łatwe do wykonania w porównaniu do innych
benzo, dla bardziej wprawionych to tylko mix z opio w jednej pompce zrobi dobrze peace :strzykawka:
  • 405 / 39 / 0
Ja pukalem alprox rozpuszczony w wodzie i nic mi sie nie stalo
  • 1150 / 192 / 0
Kiedyś często pukałem RC benzo jednocześnie z jakimś stimami, najczęściej etizolam i clonazolam. Ale zdarzało się też rozpuszczone tabletki. Była jeszcze próba samobójcza, w pukawce benzo i coś co miało być opio. W badaniu wyszło mi że żadnego opio nie było czyli vendor zrobił mnie w chuja i dlatego żyję.
  • 5766 / 1175 / 43
Ja zapodaję relanium z tabletek.
Do kubeczka wrzucam kilka rolek, zalewam ciepłą wodą, mieszam, aż zostanie takie błotko.
Potem wrzucam filter i zaciągam pompką.
Zostaje przezroczysty płyn, sam diazepam bez otoczki.
Daję centa wody, może półtora na 4 rolki.
Jest wjazd, jest dobrze.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5766 / 1175 / 43
14 sierpnia 202420fajekzfiltrem pisze:
Mnie na detoksie dawali w żyłę relanium 10 mg ropuszczone ropuszczone w 20 ml soli filologicznej. A czy był wjazd? Jakieś tam chwilowe uspokojenie i odcięcie.

Może burpa osłaniała działanie. Szczególnie, że dostawałem i podjęzykowo bunodol 0,2mg oraz miałem plaster na plecach Transtec 52,5 µg/h. 30mg w plastrze.

Kiedy walnąłem ścieme, że mnie zaczyna skręcać i zaraz zwymiotuje zostałem zastrzyki mięśniowy majki to mnie w 20 minut poskładało ma dobre 3h.

Wolę nie wiedzieć jakbym w strunę dostał...
Za małe stężenie, za dużo wody.
Benzo trzeba robić w jak najmniejszej ilości wody.
Nie podrażniają żył jak ketony.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 527 / 110 / 0
Ja raz dla testów wrzuciłem 2 całe klony 2mg do jakiś 5ml spirytusu rektyfikowanego tj spożywczego. Ale że się kurwa na tym nie znam. To po 48h nadal tam w całości pływały. Co ja źle zrobiłem? Problem, że w całości to wrzuciłem czy zbyt stężony etanol czy jak? Bo metoda miała być taka że rozpuszczam w stężonym alkoholu i dalej JAKOŚ to rozcieńczę. Tylko że podawanie jakiejkolwiek ilości etanolu iv jest bardzo niezdrowe. Rozcieńczyć 43 razy? XD
Jedyne benzo które przyjmowałem iv to midazolam i rolki, bo miałem w ampach.
  • 1150 / 192 / 0
@DobryWujas ja robiłem tak że tabletki kruszyłem na pył, zalewałem spirytusem albo wódką, dobrze mieszałem. Potem tylko filterek, zaciągałem i gotowe. Oczywiście alkoholu jak najmniej, tak na parę centów w strzykawce 2 ml.
  • 315 / 122 / 0
14 sierpnia 202420fajekzfiltrem pisze:
Pierwsza, naczelna zasada podawania realnium w postaci i.v./i.m. - tego leku się nie rozpuszcza. I tak, ja wiem, że masa ośrodków to robi, ale jest to błędem, bo relanium się i tak nie rozpuści, tylko zrobi się mętny roztwór %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.

Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.

Polska spółka ma zgodę na import dużej ilości marihuany medycznej

THC Pharma - spółka zależna od Cannabis Poland - otrzymała z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego pięć pozwoleń na zsumowaną ilość 249,99 kg na import do Polski surowca farmaceutycznego jakim jest marihuana medyczna.