Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
Zmniejszanie dawek kody+ bupra w ilości 4-6 mg iv klepie bardzo dobrze.
Plan jest taki, żeby odstawić całkiem kodę i raczyć się tylko bupra wspomaganą rolkami, lub/i alprą.
  • 416 / 64 / 0
Myślicie, że koda niecałe dwie doby po buprze zadziała? Ostatniej dawki bupry nie czułem nawet, małe dawki brałem.
  • 553 / 117 / 0
Myślę, że tak
Napisz dla potwierdzenia, jeśli spróbowałeś.
  • 3455 / 555 / 2
Bupre jedną tabletkę w życiu brałem wysłał mi jeden narkoman z Wwa listem poleconym xD

Miło wspominam takie ciepło i otulenie jak po morfinie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 6 / 0
Nie poklepie IMHO, mi nawet po 7 dniach nie działało Oxy, ani Majka iv po 4 dobach od odstawienia bupry
  • 0 / / 0
Siemanko grzejniki jestem nowy więc miło was poznać.i od razu mam pytanko da się tym zrobić czyli buprom?moim ulubionym opio jest hel.Więc jak to jest z tą buprom?
  • 78 / 12 / 0
Pewnie zależy od tolerancji na opio. Mnie po ogromnych ilościach fentanylu nic nie rozgrzało. Brałem tylko w celu uniknięcia skręta. 16mg więc duża dawka. Czułem się trzeźwy i zero działania opioidowego. Nadaje się tylko do redukcji dawek.
  • 9 / / 0
Czy relanium dzien przed kwalifikacją na substytucje buprą to dobry pomysl aka czy mnie przyjmą?
  • 5773 / 1175 / 43
Chyba nie zamierzasz zjeść całego opakowania >?

Co do mnie, byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tej bupry.
Ale klepie mnie dobrze, aż nody łapałem.
Odkrycie roku 2024.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2995 / 1009 / 0
ja w celu zwalczania głodów opioidowych zaczynam na dniach substytucję niskimi dawkami buprenorfiny w postaci preparatu Bunondol, na który postanowiłem wyrwać e-receptę. myślę, że przy niskiej tolerancji będzie to dobra opcja, najmniejsze zło, bo i tak wiem, że póki co znów bez nich sobie nie poradzę. w razie, gdybym musiał szybko przeprowadzić gładką redukcję, to zaopatrzyłem się też u lekarza w Bunondol 0,2 mg po 60 szt., aby łatwo się miareczkowało w dół. rozpoczynać substytucję będę od standardowego 1.2-1.6 mg/d używając 0,4-ek. mam inne opioidy do dyspozycji, m.in. dihydrokodeinę oraz tramadol, ale te wolę pozostawić na jakieś lepsze okazje - DHC Continus zbyt dobrze na mnie działa, aby je od razu zużywać.

nigdy nie byłem zbytnim fanem buprenorfiny, ale myślę, że to dobra alternatywa dla silniejszych środków z tej grupy. niska tolerancja powinna pozwolić odczuć jednak ten częściowy agonizm w miarę prawidłowo, efekt przy takim dawkowaniu powinien być zadowalający - wedle potrzeb zmodyfikuję dawkę, jeśli będzie trzeba.

poniżej chwalę się zdobyczą, którą udało mi się wczoraj wyrwać i wykupić. :papieros: %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Brytyjski turysta wpadł w szał na lotnisku. Nagle z kieszeni wypadły mu narkotyki

Brytyjski podróżnik wpadł w szał na lotnisku na wyspie Phuket w Tajlandii. Nagle z jego kieszeni wypadły narkotyki. Został natychmiast aresztowany przez lokalne służby.

Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.

Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej

42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.