Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 553 / 117 / 0
Zmniejszanie dawek kody+ bupra w ilości 4-6 mg iv klepie bardzo dobrze.
Plan jest taki, żeby odstawić całkiem kodę i raczyć się tylko bupra wspomaganą rolkami, lub/i alprą.
  • 416 / 64 / 0
Myślicie, że koda niecałe dwie doby po buprze zadziała? Ostatniej dawki bupry nie czułem nawet, małe dawki brałem.
  • 553 / 117 / 0
Myślę, że tak
Napisz dla potwierdzenia, jeśli spróbowałeś.
  • 3455 / 555 / 2
Bupre jedną tabletkę w życiu brałem wysłał mi jeden narkoman z Wwa listem poleconym xD

Miło wspominam takie ciepło i otulenie jak po morfinie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 6 / 0
Nie poklepie IMHO, mi nawet po 7 dniach nie działało Oxy, ani Majka iv po 4 dobach od odstawienia bupry
  • 0 / / 0
Siemanko grzejniki jestem nowy więc miło was poznać.i od razu mam pytanko da się tym zrobić czyli buprom?moim ulubionym opio jest hel.Więc jak to jest z tą buprom?
  • 78 / 12 / 0
Pewnie zależy od tolerancji na opio. Mnie po ogromnych ilościach fentanylu nic nie rozgrzało. Brałem tylko w celu uniknięcia skręta. 16mg więc duża dawka. Czułem się trzeźwy i zero działania opioidowego. Nadaje się tylko do redukcji dawek.
  • 9 / / 0
Czy relanium dzien przed kwalifikacją na substytucje buprą to dobry pomysl aka czy mnie przyjmą?
  • 5773 / 1175 / 43
Chyba nie zamierzasz zjeść całego opakowania >?

Co do mnie, byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tej bupry.
Ale klepie mnie dobrze, aż nody łapałem.
Odkrycie roku 2024.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2995 / 1009 / 0
ja w celu zwalczania głodów opioidowych zaczynam na dniach substytucję niskimi dawkami buprenorfiny w postaci preparatu Bunondol, na który postanowiłem wyrwać e-receptę. myślę, że przy niskiej tolerancji będzie to dobra opcja, najmniejsze zło, bo i tak wiem, że póki co znów bez nich sobie nie poradzę. w razie, gdybym musiał szybko przeprowadzić gładką redukcję, to zaopatrzyłem się też u lekarza w Bunondol 0,2 mg po 60 szt., aby łatwo się miareczkowało w dół. rozpoczynać substytucję będę od standardowego 1.2-1.6 mg/d używając 0,4-ek. mam inne opioidy do dyspozycji, m.in. dihydrokodeinę oraz tramadol, ale te wolę pozostawić na jakieś lepsze okazje - DHC Continus zbyt dobrze na mnie działa, aby je od razu zużywać.

nigdy nie byłem zbytnim fanem buprenorfiny, ale myślę, że to dobra alternatywa dla silniejszych środków z tej grupy. niska tolerancja powinna pozwolić odczuć jednak ten częściowy agonizm w miarę prawidłowo, efekt przy takim dawkowaniu powinien być zadowalający - wedle potrzeb zmodyfikuję dawkę, jeśli będzie trzeba.

poniżej chwalę się zdobyczą, którą udało mi się wczoraj wyrwać i wykupić. :papieros: %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Nadchodzą radykalne zmiany

Niemcy mogą pożegnać się z legalną marihuaną. Niemcy, które niedawno zalegalizowały częściowo marihuanę, mogą wkrótce stanąć przed rewizją tej ustawy. Choć proces legalizacji przyniósł zmiany, które na początku zostały entuzjastycznie przyjęte, obecnie pojawiają się poważne wątpliwości i głosy krytyki ze strony niektórych polityków. W ostatnich dniach, reprezentanci partii CDU/CSU ogłosili, że będą dążyć do anulowania lub przynajmniej zmiany przepisów dotyczących legalizacji canabis. Co takiego nie spodobało się przeciwnikom tej ustawy? Jakie zmiany mogą nadejść w najbliższej przyszłości?

Brytyjski turysta wpadł w szał na lotnisku. Nagle z kieszeni wypadły mu narkotyki

Brytyjski podróżnik wpadł w szał na lotnisku na wyspie Phuket w Tajlandii. Nagle z jego kieszeni wypadły narkotyki. Został natychmiast aresztowany przez lokalne służby.

Niemcy. Gwałtowny wzrost importu marihuany

Od kwietnia 2024 r. Niemcy w znaczniej mierze zalegalizowały marihuanę. Od tamtego czasu import konopi wzrósł niemal czterokrotnie.