Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Wrzucane w różne kolejności zawsze z przewagą DHC , nie wiem czy będzie mój głos będzie uwzględniony bo DHC działa o wiele dłużej nieco mocniej od samej kodeiny.
Co lepsze to zależy od dnia ale ostatnio dobrze czuje się po Tramalu na, DHC już tolerka jest już znaczna.
Po pierwsze zwykle tabletki mają więcej tramadolu niż thio czy antidol przez co nie chce się tak bardzo rzygać.
Po drugie, w moim przypadku jak brałem samą kodeine to było tak średnio. Dopiero jak po 30 minutach od wzięcia kody zapiłem piwkiem lub dwoma.
Po trzecie faza jest strasznie krótka (liche 3 godziny) w porównaniu do trampka po którym faza przeważnie trwa ok. 6 godzin.
Tak, euforia po tramcu jest krótka, jednak czuć uspokojenie, nooding no i te miłe dreszcze co moim zdaniem jest przyjemne.
powiedzmy o 20 startujesz, pijesz ze 4 piwa na imprezie, o 2 wracając siadasz w parku wrzucasz 300mg kody. bardzo czesto nawet mialem lepszą i dluzszą euforię niz bez alkoholu. sennosc po kodzie to tylko pierwsze razy. po kodzie nigdy nie mialem czegos takiego, zeby zasnąć nad klawiaturą, a po sedacyjnych helcomach dosc czesto i nieraz nie moglem ruszac przez tydzien ręką i podniesc szklanki bo nerw przygnieciony.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.