Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Wrzucane w różne kolejności zawsze z przewagą DHC , nie wiem czy będzie mój głos będzie uwzględniony bo DHC działa o wiele dłużej nieco mocniej od samej kodeiny.
Co lepsze to zależy od dnia ale ostatnio dobrze czuje się po Tramalu na, DHC już tolerka jest już znaczna.
Po pierwsze zwykle tabletki mają więcej tramadolu niż thio czy antidol przez co nie chce się tak bardzo rzygać.
Po drugie, w moim przypadku jak brałem samą kodeine to było tak średnio. Dopiero jak po 30 minutach od wzięcia kody zapiłem piwkiem lub dwoma.
Po trzecie faza jest strasznie krótka (liche 3 godziny) w porównaniu do trampka po którym faza przeważnie trwa ok. 6 godzin.
Tak, euforia po tramcu jest krótka, jednak czuć uspokojenie, nooding no i te miłe dreszcze co moim zdaniem jest przyjemne.
powiedzmy o 20 startujesz, pijesz ze 4 piwa na imprezie, o 2 wracając siadasz w parku wrzucasz 300mg kody. bardzo czesto nawet mialem lepszą i dluzszą euforię niz bez alkoholu. sennosc po kodzie to tylko pierwsze razy. po kodzie nigdy nie mialem czegos takiego, zeby zasnąć nad klawiaturą, a po sedacyjnych helcomach dosc czesto i nieraz nie moglem ruszac przez tydzien ręką i podniesc szklanki bo nerw przygnieciony.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.