Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 773 / 177 / 0
Też mnie to zastanawia. Przecież to śluzówka. Nic ciekawszego tym nie osiągniesz niż oral. Jedynie szybszy wjazd możliwe. Pomijając to, że morfina jest ohydna w smaku.
  • 3443 / 715 / 9
50mg, tak jak mówiłem no dość szybki mały rush. Ja przy tym dostałem takiego jakby flashbacka. Ewidentnie coś było czuć że jakiś kop jest. U mnie podkręciło kolorki tak jakby serotoninę na chwilę wyjebało. I ogólnie proces wczytywania się szybciej zaczyna potem można to rozmielić jak już goryczka wjeżdża i przepić.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 582 / 105 / 0
Iealny weekendowy moment by wybrać się po codzienną porcje okularów.
Pozdrowienia dla grzejników
:tabletki:
  • 9 / / 0
Mój ostatni eksperyment z tramadolem skończył się tak, że zostałam poskładana, ale tylko do drzemki xD zmuła taka że nie mogłam ustać na nogach, bez żadnego miłego kontekstu. kodeina to jednak niepodrabialna była, ale się rozstałyśmy, i dobrze.
  • 582 / 105 / 0
Tak to juz jest z opio że usypia, nic dziwnego ze sobie pospałaś
:tabletki:
  • 9 / / 0
@krzychv prawda, acz niektórzy chwalili go sobie za paradoksalnie aktywizujące właściwości więc się nie spodziewałam *aż tak*. Dziś miałam drugie podejście i dość przyjemny tramadolowy rausz do nauki, ale blister się skończył i więcej się z tą substancją raczej nie zobaczę :( trzymajcie się tam wszyscy ciepło
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.