Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
jak poprzednik w/w

siłownia to odskocznia od narkotyków,alternatywa do zmiany życia(moim zdaniem na lepsze) nie każdy przejdzie przez tak ciężką drogę....myśle ze po 6 miesiącach systematycznych ćwiczeń zaczniesz odczuwać zarowno fizyczny i psychiczny komfort.... :cheesy: wytrwałości i powodzenia!
Uwaga! Użytkownik szulc88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Po 1 miesiącu już takowy można odczuć. Prawie wszystko można pogodzić z siłownią (stymulanty częściej niż 1 raz na 2 tygodnie odpadają).
szulc88 pisze:
siłownia to odskocznia od narkotyków
Pierdolenie- ćpam i ćwiczę jednocześnie. Ostatnio trochę mi się spadło, ale nie można się poddawać
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 484 / / 0
ja skończyłem ćwiczyć w 1 miesiąć wakacji... dziś wchodzę na wagę 11kg mniej :-( :-( wracamy do ćwiczeń, bo porażka...
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 776 / 2 / 0
za to psychedeliki można walić konkretnie :gun:

swoją drogą, ćwiczył kiedyś ktoś na deksowym zjeździe?
ja raz zapomniałem zrobić treningu dzień wcześniej, to rano na zjeździe po deksie wziąłem hantle, macham, macham, macham....
no i tak macham i w ogóle nic nie czuć :cheesy:
zmachałem z dobre 2x razy więcej powtórzeń niż normalnie, w ogóle nie czuć bólu. w końcu tylko dochodzi taki moment w którym nie da się już ręki podnieść, ale dalej nie ma bólu.
chwila odpoczynku i można machać dalej :gun:
tylko o tym jakie zakwasy miałem na drugi dzień to nie będę wspominać :)
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 484 / / 0
akaz muszę to sprawdzić kiedy ;D
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 705 / 16 / 0
BrightestStar pisze:
Po 1 miesiącu już takowy można odczuć. Prawie wszystko można pogodzić z siłownią (stymulanty częściej niż 1 raz na 2 tygodnie odpadają).
(...)
Niestety nie mogę się zgodzić, wszystko zależy od celu, budowy ciała osoby zainteresowanej oraz stylu życia. Ja osobiście zacząłem ćwiczyć niewiele ponad rok temu, oczywiste że wyniki prawdopodobnie nie są takie jakie mogły by być gdyby nie to że zażywałem proch, ale mimo tego ćwiczyłem prawie 5 miesięcy biorąc częściej niż 2 razy w tygodniu. Moja masa wynosiła dużo ponad normę, byłem po prostu gruby, ale odpowiednia dieta redukcyjna, ćwiczenia oraz zmiana stylu życia bardzo pozytywnie wpłynęły na mnie jako osobę fizyczną. Brałem często, ale pracując, ćwicząc i przestrzegając diety zbudowałem +8kg masy mięśniowej redukując przy tym dużą część tłuszczu (a wciąż jeszcze trochę pracy mam przed sobą).
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2011 przez Bakoosiowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Ryyyyyyyba!
  • 86 / / 0
A orientuje się ktoś może jak siłownia ma się do zażywania antydepresantów czy benzodiazepin? Chodzi mi bardziej o stałe zażywanie niż rekreację. Jak z chęciami i możliwościami bo z tego co pamiętam np Clonazepam -rozluźnia napięcie mięśniowe a niepożądane skutki to -Niemożność koordynacji ruchów, słabość mięśni.

Bierze ktoś i ćwiczy?
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 614 / 5 / 0
a jak palenie ma się do siłowni?
  • 86 / / 0
Same pytanie 0 odpowiedzi...A czasem słyszę na siłowni rozmowy o narko. (próbowałem tego, zasnąć nie mogłem itp)itp, mam wrażenie że na każdej siłowni co najmniej połowa ludzi to ćpaki %-D
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 175 / 1 / 0
naprawdę nie wiem, w jaki sposób miałoby przeszkodzić ućpanie (nie uchlanie) po treningu. wystrzegac sie ciagow i powinno byc dobrze :*)
ODPOWIEDZ
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.