Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 452 / 2 / 0
1. LSD
3. meskalina
2. grzyby
3. heroina (czysta albo przynajmniej jakaś dobrej jakości)
4. marihuana prościutko z krzaczka, bez żadnych dodatków/syfów

w takiej kolejności, chyba.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 93 / 3 / 0
heroina, kokaina dożylnie, bo brałam tylko donosowo, DMT, meskalina, metaamfa może ...
Ich bin so süß
  • 94 / / 0
Ja bez kolejności tylko tak łatwiej zapisać.
1. DMT.
2. LSD.
3. heroina. (Ale nad tym się jeszcze bym wahał).
4. grzybki. (Pewnie w te wakacje spełnię to).
5. meskalina.
6. marihuana. (Chodzi o te odmiany, których jeszcze nie paliłem).
http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... fkells.gif
  • 25 / 1 / 0
czysta meskalina i LSD
z racji braku dojść nie będzie mi dane spróbować, a niepewnego źródła nawet nie chcę :-/
czyli w skrócie zazdroszczę Huxley'owi warunków i sytuacji, w jakiej się znalazł
  • 1345 / 6 / 0
Pobudzający jak kot.
Dający czilałt od problemów niczym opiaty (i jak one pozwalający łatwo zasnąć, ale nie usypiający).
Dający ciekawe rozkminy jak zioło czy DXM.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 36 / 1 / 0
Może to dziwne ale... Yerba Mate.
Myśli że otworzył zamek lecz te drzwi nie mają klamek.
  • 103 / / 0
1. DMT.
2. meskalina.
3. ketamina.
Taijin Kyofusho.
Learning To Fly.
dimethyltryptamine.
psychonauts.

God is an astronaut,                                       
  Oz lies over the rainbow,                           
    and Midian is where the monsters live.
  • 734 / 6 / 0
Król jest jeden :) DMT :D jedyna rzecz...ale w dwoch formach podana...pierwsza to obiad Razem z jakims szamanem a najlepiej z jego dziwka :D prosto z krzaka podane...a druga forma to jako odczynnik chemiczny.. czyste krystaliczne DMT prosto z syntezy podane na talezu...jeeeeeeb i mnie nie ma :P tego pragne wlasnie :P a kto nie pragnie zobaczyc tych wszystkich istot??
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
marzy mi się heroina i morfina.
oj, bardzo mi się marzą, za długo ciągnęłam na ich pół-środkach.
Uwaga! Użytkownik undimensional jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 6 / 0
Marzy mi się czysta metamfetamina.
Takież MDMA.
I morfina w ampułkach.

Bender

ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.