Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 369 / 111 / 0
Parę rzeczy których jestem ciekawy , bo ciężko wybrać jedną
2cb , 3ho-PCP, oxy, 6apb, GBL, prawdziwy 4mmc, w sumie jeszcze salvia divinorum
Hah sporo wyszło
"Life pain always sexy"
  • 4 / 3 / 0
Na pewno: meskalina, DMT i szałwia
Być może: różne związki 2-Cx, DPT, TMA, MDA, ketamina,

ketamina + LSD, jedi flip, różne miksy psychodelików serotoninergicznych, np. LSA + grzyby
  • 425 / 50 / 0
Coś na wzór nzt-48 z filmu limitless
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 654 / 0
Mi się teraz marzy dużo Ketrelu i z 2 krzyżaki bo mam zwała po pikulcu xd taka sytuacja
  • 271 / 24 / 0
Hydromorfon, oksymorfon, i Hydrokodon ewentualnie. I nie tyle że mi sie marzy, jak bym miał okazje to bym po prostu spróbował.
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 2812 / 365 / 0
Propofol w końcu bym sie wyspal
  • 207 / 60 / 0
Dobry mef ,tylko tego nie próbowałem .W moim pizdzichowie , trudno o zdobycie ,qwa .
  • 764 / 117 / 0
Tryptaminy które nie budują tolerancji i możesz ładowac codziennie, mieć kolorowe życie pełne ciekawych spostrzeżeń

nie żeby robić to kompulsywnie, przerwy zawsze będą wskazane, ale po prostu jak chcesz to znikasz na 4 dni w podróży
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 3454 / 725 / 9
Petydyna.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2812 / 365 / 0
@Zgienty ahh Petydyna ❤️ 3lata waliłem to i.v coś pięknego niestety juz jej nie ma
ODPOWIEDZ
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.