Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 113 / 0
Parę rzeczy których jestem ciekawy , bo ciężko wybrać jedną
2cb , 3ho-PCP, oxy, 6apb, GBL, prawdziwy 4mmc, w sumie jeszcze salvia divinorum
Hah sporo wyszło
"Life pain always sexy"
  • 4 / 3 / 0
Na pewno: meskalina, DMT i szałwia
Być może: różne związki 2-Cx, DPT, TMA, MDA, ketamina,

ketamina + LSD, jedi flip, różne miksy psychodelików serotoninergicznych, np. LSA + grzyby
  • 425 / 50 / 0
Coś na wzór nzt-48 z filmu limitless
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 663 / 0
Mi się teraz marzy dużo Ketrelu i z 2 krzyżaki bo mam zwała po pikulcu xd taka sytuacja
  • 272 / 26 / 0
Hydromorfon, oksymorfon, i Hydrokodon ewentualnie. I nie tyle że mi sie marzy, jak bym miał okazje to bym po prostu spróbował.
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 2814 / 367 / 0
Propofol w końcu bym sie wyspal
  • 208 / 60 / 0
Dobry mef ,tylko tego nie próbowałem .W moim pizdzichowie , trudno o zdobycie ,qwa .
  • 775 / 120 / 0
Tryptaminy które nie budują tolerancji i możesz ładowac codziennie, mieć kolorowe życie pełne ciekawych spostrzeżeń

nie żeby robić to kompulsywnie, przerwy zawsze będą wskazane, ale po prostu jak chcesz to znikasz na 4 dni w podróży
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 3497 / 741 / 9
Petydyna.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 367 / 0
@Zgienty ahh Petydyna ❤️ 3lata waliłem to i.v coś pięknego niestety juz jej nie ma
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.