Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Ja dostałem puder, bo nie było kryształu a chciałem spróbować 3mma. Ekspertem nie jestem, ale na proszku pewnie łatwiej oszukiwać i dodawać jakichś wypełniaczy.
Szukam czegoś do ciągłej chcicy na sex i nie jestem przekonany, czy 3mma to najlepszy wybór 🤣
  • 1888 / 422 / 4
Re: 3-MMA
Nieprzeczytany post autor: DuchPL »
Diabeu666 pisze:
Ostatnio próbowałem takiego nepa że szok. 40-50mg to wyrywało z butów. Euforia piękna, mega stymulacja i libido zwierzęce. No najlepszy NEP na rynku. Podał bym skąd ale nie wiem czy można pisać tutaj..... A naprawde warto by było tego Vendora tutaj sprowadzić. Bo ma kozackie materiały.
Jego 6apb to mistrzostwo świata, podobnie mdphp. Próbowałem. Też 3MMA, Jezu jak to kopie. I do vapo się nadaje. Kozak!!!!
)
znalazłem Twój wpis w temacie NEPa
czy możesz rozwinąć temat?
Bardzo mnie ta substancja zainteresowała.

dawkowanie?
sposób zapodania?
czas działania?
zjazdy? kardio? ciśnienie?
parcie na dorzutkę?

jakakolwiek głębsza treść, byłbym wdzięczny ( i chyba nie tylko ja ) pozdro.
DXM
  • 50 / 1 / 0
Re: 3-MMA
Nieprzeczytany post autor: Diabeu666 »
O nepie to dopisałem w temacie nepa. Jak coś to pisz na maila to ci podam szczegóły.

A teraz wracając do tematu 3MMA
Czy ktoś to wapował? Czy wgl można i nadaje się to do wapowania? Bo będę miał niebawem i chce się dowiedzieć. Gdzieś wyczytałem że niby się nadaje bo to podobne to metaamfy. Ale nie wiem ile w tym prawdy. Dlatego wolę dopytać.

Pozdro 🤘🏻

scalono - detronizator

Dobra więc na dniach będę miał 3MMA i spróbuję vapo..bo odpowiedzi nie otrzymałem. Dam znać jak działa i czy wgl tą metodą podania.
Mix z Nepem też spróbuję. Myślę że to spoko połączenie może być.
Oral 3MMA i na wejściu sniff nepa
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9298 / 1807 / 2
Mieszanie nepa z amfetaminami jest bezsensu bo w jakimś stopniu będą znosić swoje działanie. Jak chcesz osłabić Nepa to dobry pomysł.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.