Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Ja dostałem puder, bo nie było kryształu a chciałem spróbować 3mma. Ekspertem nie jestem, ale na proszku pewnie łatwiej oszukiwać i dodawać jakichś wypełniaczy.
Szukam czegoś do ciągłej chcicy na sex i nie jestem przekonany, czy 3mma to najlepszy wybór 🤣
  • 1863 / 412 / 4
Re: 3-MMA
Nieprzeczytany post autor: DuchPL »
Diabeu666 pisze:
Ostatnio próbowałem takiego nepa że szok. 40-50mg to wyrywało z butów. Euforia piękna, mega stymulacja i libido zwierzęce. No najlepszy NEP na rynku. Podał bym skąd ale nie wiem czy można pisać tutaj..... A naprawde warto by było tego Vendora tutaj sprowadzić. Bo ma kozackie materiały.
Jego 6apb to mistrzostwo świata, podobnie mdphp. Próbowałem. Też 3MMA, Jezu jak to kopie. I do vapo się nadaje. Kozak!!!!
)
znalazłem Twój wpis w temacie NEPa
czy możesz rozwinąć temat?
Bardzo mnie ta substancja zainteresowała.

dawkowanie?
sposób zapodania?
czas działania?
zjazdy? kardio? ciśnienie?
parcie na dorzutkę?

jakakolwiek głębsza treść, byłbym wdzięczny ( i chyba nie tylko ja ) pozdro.
DXM
  • 50 / 1 / 0
Re: 3-MMA
Nieprzeczytany post autor: Diabeu666 »
O nepie to dopisałem w temacie nepa. Jak coś to pisz na maila to ci podam szczegóły.

A teraz wracając do tematu 3MMA
Czy ktoś to wapował? Czy wgl można i nadaje się to do wapowania? Bo będę miał niebawem i chce się dowiedzieć. Gdzieś wyczytałem że niby się nadaje bo to podobne to metaamfy. Ale nie wiem ile w tym prawdy. Dlatego wolę dopytać.

Pozdro 🤘🏻

scalono - detronizator

Dobra więc na dniach będę miał 3MMA i spróbuję vapo..bo odpowiedzi nie otrzymałem. Dam znać jak działa i czy wgl tą metodą podania.
Mix z Nepem też spróbuję. Myślę że to spoko połączenie może być.
Oral 3MMA i na wejściu sniff nepa
Uwaga! Użytkownik Diabeu666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9143 / 1785 / 2
Mieszanie nepa z amfetaminami jest bezsensu bo w jakimś stopniu będą znosić swoje działanie. Jak chcesz osłabić Nepa to dobry pomysł.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach

Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.

Polska spółka ma zgodę na import dużej ilości marihuany medycznej

THC Pharma - spółka zależna od Cannabis Poland - otrzymała z Głównego Inspektoratu Farmaceutycznego pięć pozwoleń na zsumowaną ilość 249,99 kg na import do Polski surowca farmaceutycznego jakim jest marihuana medyczna.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".