Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Szukam czegoś do ciągłej chcicy na sex i nie jestem przekonany, czy 3mma to najlepszy wybór
Diabeu666 pisze: Ostatnio próbowałem takiego nepa że szok. 40-50mg to wyrywało z butów. Euforia piękna, mega stymulacja i libido zwierzęce. No najlepszy NEP na rynku. Podał bym skąd ale nie wiem czy można pisać tutaj..... A naprawde warto by było tego Vendora tutaj sprowadzić. Bo ma kozackie materiały.
Jego 6apb to mistrzostwo świata, podobnie mdphp. Próbowałem. Też 3MMA, Jezu jak to kopie. I do vapo się nadaje. Kozak!!!!
)
czy możesz rozwinąć temat?
Bardzo mnie ta substancja zainteresowała.
dawkowanie?
sposób zapodania?
czas działania?
zjazdy? kardio? ciśnienie?
parcie na dorzutkę?
jakakolwiek głębsza treść, byłbym wdzięczny ( i chyba nie tylko ja ) pozdro.
A teraz wracając do tematu 3MMA
Czy ktoś to wapował? Czy wgl można i nadaje się to do wapowania? Bo będę miał niebawem i chce się dowiedzieć. Gdzieś wyczytałem że niby się nadaje bo to podobne to metaamfy. Ale nie wiem ile w tym prawdy. Dlatego wolę dopytać.
Pozdro
scalono - detronizator
Dobra więc na dniach będę miał 3MMA i spróbuję vapo..bo odpowiedzi nie otrzymałem. Dam znać jak działa i czy wgl tą metodą podania.
Mix z Nepem też spróbuję. Myślę że to spoko połączenie może być.
Oral 3MMA i na wejściu sniff nepa
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.