LWPMJ pisze: Nie radze chodzic w samarkach wypelnionych majerankiem. Wiem cos o tym bo palilem z kumplem ok. 5 metrow od komendy majeranek w lufce a ponadto mielismy po 5 takich workow przy sobie po ok. pol godziny mega syf :D
dlaczego ? i za co ? i czy moga mnie wziac na 48 h bo mam Mars'a, a psiarz mysli ze jest w nim nielegalny narkotyk ? i czy za kazdym razem kiedy mam przy sobie jakas substancje moga mnie wziac na 48 ? po negatywnym tescie tych substancji i przetrzymaniu mnie na komendzie moge wytoczyc im jakis proces ?
czyli jak mam przy sobie majeranek / bazylie / zmielony pieprzy czy cos to moga miec wiac na 48 h ?
dlaczego ? i za co ? i czy moga mnie wziac na 48 h bo mam Mars'a, a psiarz mysli ze jest w nim nielegalny narkotyk ? i czy za kazdym razem kiedy mam przy sobie jakas substancje moga mnie wziac na 48 ? po negatywnym tescie tych substancji i przetrzymaniu mnie na komendzie moge wytoczyc im jakis proces ?
- A ty co tam palisz?
- Tytoń.
- Tytoń, a zielony jest, pokaz nam ta lufke?
Ale sie pajace ździwili
- Widział pan kiedys zielony tyton, bo ja nie
- Z kogo durnia robisz?
Po chwili
- Ty Marek patrz rzeczywiscie tyton pali.
Skonczyło sie na kontroli osobistej w której znaleziono przy mnie tyton w worku foliowym ;]
Innym razem dawno temu jarałem przez opalone szkło szluge, jak podjechali to polozylem na chodnik i wkomponowalem w nie szkło i udawałem że w ogole ich nie widze ;]
Trzeba psom na nosach grac!
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".