Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: arahael »
ja będę chodził z majerankiem w samarkach żeby powkurwiać trochę psiarnie :) mogę mówić że na własny użytek bo w pracy robimy od czasu do czasu zupy, a nie mamy takich przypraw :) pozdro chwdp elo
Uwaga! Użytkownik arahael nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: LWPMJ »
Nie radze chodzic w samarkach wypelnionych majerankiem. Wiem cos o tym bo palilem z kumplem ok. 5 metrow od komendy majeranek w lufce a ponadto mielismy po 5 takich workow przy sobie po ok. pol godziny mega syf :D
Uwaga! Użytkownik LWPMJ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
LWPMJ napisz cos wiedzej. co wyniklo z calej tej sytuacji? co zrobili milicjanci? i dlaczego zareagowali w blyskawicznym czasie 30minut? ^^ pewnie jakas babcia spoleczna zadzwonila i powiedziala ze niezidentyfikowani mezczyzni pala narkotyk ;p
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: strength »
kiedys z kolega pilismy browary w parku, 2 psow podeszlo, zaczeli nas trzepac, a kolega mial kadzidlo w samarce (od ksiedza :)). nie wierzyli nam ze to kadzidlo, zadzwonili po kolegow, przyszlo jeszcze 2 i nadal nie wiedzieli co to jest :) , w koncu skonczylo sie na tym, ze zabrali kolege na komende i tam dopiero po jakiejs godzinie znalazl sie pies ktory stwierdzil, ze to kadzidlo ;) jak chcesz arahael marnowac czas to prosze bardzo
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Ksiadz handluje kadzidlem w samarach? Nieladnie :D
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Versus »
LWPMJ pisze:
Nie radze chodzic w samarkach wypelnionych majerankiem. Wiem cos o tym bo palilem z kumplem ok. 5 metrow od komendy majeranek w lufce a ponadto mielismy po 5 takich workow przy sobie po ok. pol godziny mega syf :D
Jarałeś majeranek w lufce?Jak było?Ile na pierwszy raz?Te 5 worków to na handel?Opisz jeśli możesz troszke bardziej set&settings..Wiem że w pobliżu komendy ale jakie było Twoje nastawienie psychiczne do tej substancji?Byłeś rozluźniony czy spięty?Ile wynosi LD50 dla szczurów?Można podawać majeranek doodbytniczo?Jak dilujesz to dużą przebitke masz?Sorki za moje troszke offtopowe pytania ale to dla mnie nowa substancja i chce wiedzieć wszystko na ten temat.Bezpieczeństwo przede wszystkim.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2007 przez Versus, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 76 / / 0
czyli jak mam przy sobie majeranek / bazylie / zmielony pieprzy czy cos to moga miec wiac na 48 h ?
dlaczego ? i za co ? i czy moga mnie wziac na 48 h bo mam Mars'a, a psiarz mysli ze jest w nim nielegalny narkotyk ? i czy za kazdym razem kiedy mam przy sobie jakas substancje moga mnie wziac na 48 ? po negatywnym tescie tych substancji i przetrzymaniu mnie na komendzie moge wytoczyc im jakis proces ?
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
czyli jak mam przy sobie majeranek / bazylie / zmielony pieprzy czy cos to moga miec wiac na 48 h ?
dlaczego ? i za co ? i czy moga mnie wziac na 48 h bo mam Mars'a, a psiarz mysli ze jest w nim nielegalny narkotyk ? i czy za kazdym razem kiedy mam przy sobie jakas substancje moga mnie wziac na 48 ? po negatywnym tescie tych substancji i przetrzymaniu mnie na komendzie moge wytoczyc im jakis proces ?
moga Cie zawinac na dolek z tego wzgledu ze majeranek w woreczkach strunowych przypomina grass, tak samo jak mąka w owych workach amfetamine, a policja to banda nieuświadomionych i niedoswiadczonych debili... Posiedzisz 2 doby, zrobia analize i puszcza do domu, jesli to bedzie faktycznie majeranek lub maka;]
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 25 / / 0
No mój kumpel wciskał gnojom majeranek+różne ziółka, widocznie nieźle klepało bo brali jak źli. Aż tu podczas któregoś pięknego dnia dowiedziałem sie ,ze odwiedziła go policja bo znaleźli przy kolesiu majeranek który zeznał ,ze to on mu go sprzedał :-D na szczęście kolo nic nie miał, odbył tylko krótką rozmowę z dzielnicowym który powiedział mu żeby sie w to nie pakował (chyba chodziło mu o handel przyprawami)
Wszystko co pisze jest wymysłem mojej wyobraźni....
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Do Arahaela, ostatnio wysypałem sobie tytex do worka foliowego i nudów na przystanku paliłem go z lufki. Jadą psy suką a ja w ryju szkło i odpalam sobie zapalniczką, kątem oka widze jak im szczęki opadają ;] pisk opon, cofaja się, wychodza debile z rogalami...
- A ty co tam palisz?
- Tytoń.
- Tytoń, a zielony jest, pokaz nam ta lufke?
Ale sie pajace ździwili
- Widział pan kiedys zielony tyton, bo ja nie
- Z kogo durnia robisz?
Po chwili
- Ty Marek patrz rzeczywiscie tyton pali.
Skonczyło sie na kontroli osobistej w której znaleziono przy mnie tyton w worku foliowym ;]

Innym razem dawno temu jarałem przez opalone szkło szluge, jak podjechali to polozylem na chodnik i wkomponowalem w nie szkło i udawałem że w ogole ich nie widze ;]

Trzeba psom na nosach grac!
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich