Lamotrygina (Lamitrin, Lamotrix, Symla) - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Z ziołem, z tego co widzę, różnie reagują ludzie, u mnie działanie w jakieś upalenie na smutno idzie. ._.
No ale to dopiero druga doba na 50mg, jednak te zmiany w działaniu innych substancji są wyraźne od pierwszej tabsy.
REALITY IS A HOAX
Konopie medyczne w postaci doustnej? W polskich aptekach ich wykonanie jest niemożliwe…
Polskie apteki obecnie wydają konopie medyczne wyłącznie w postaci suszu, który pacjenci „zażywają” w formie waporyzacji lub palenia. Ich przetwarzanie w aptekach, w sposób umożliwiający przyjęcie doustne, jest z wielu powodów niemożliwe lub nieopłacalne. Problemy aptek w tym zakresie opisuje Konsultant Krajowy w dziedzinie farmacji aptecznej, dr n. farm. Bożena Grimling.Na słowa marihuana mało kto dziś krzyczy ,,narkotyk!”- wywiad z Jarosławem Stadnikiem
O marihuanie, jej wadach, zaletach, burzliwej drodze, którą przeszła, i nieśmiało o sobie samym opowiada Jarosław Stadnik – popularyzator medycznej marihuany, aktywista, właściciel firmy BioHemp oraz GlinoDom, dziennikarz piszący dla portalu Medyczna Marihuana i konopie.info, prezes zarządu stowarzyszenia ekologiczno-kulturalnego Freedom.Jeżeli jednak u ciebie jest inaczej to należy rozważyć czy lek przynosi Ci więcej korzyści czy strat. Tak czy inaczej objawy które wystąpiły u Ciebie są przemijace - ustąpią po zaprzestaniu brania lęku.
Mam pytanie odnośnie lomotryginy, głównie do osób, które się nią leczą na ChAD, lub depresję z lękami.
Biorę to 3,5 tygodnia, zaczynałem od dawki 25mg teraz (stopniowo zwiększana) 100mg i szczerze, nie działa wcale. Ostatnio mam problemy z pamięcią, koncentracją etc. Możliwe, że to skutek uboczny lamotryginy? Przyjmuję też pregabalin, ale wcześniej problemów z w/w nie miałem aż takich haha.
Wracając do pytania, czy prawdą jest to, że lamotrygina zacznie działać przy dawce 200mg? Zależy mi na konkretnej odpowiedzi, bo matura się zbliża ;/
Co do negatywnego wpływu na koncentrację to dosłownie dwa posty wyżej masz już odpowiedz.
REALITY IS A HOAX
no bo kilka dni 0 0 i bam 75... sen i apetyt w normie.
Uwaga! Użytkownik Rathy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
REALITY IS A HOAX
Na czacie siedzi 1952 uczestników Wejdź na czata