Jeżeli jednak u ciebie jest inaczej to należy rozważyć czy lek przynosi Ci więcej korzyści czy strat. Tak czy inaczej objawy które wystąpiły u Ciebie są przemijace - ustąpią po zaprzestaniu brania lęku.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Mam pytanie odnośnie lomotryginy, głównie do osób, które się nią leczą na ChAD, lub depresję z lękami.
Biorę to 3,5 tygodnia, zaczynałem od dawki 25mg teraz (stopniowo zwiększana) 100mg i szczerze, nie działa wcale. Ostatnio mam problemy z pamięcią, koncentracją etc. Możliwe, że to skutek uboczny lamotryginy? Przyjmuję też pregabalin, ale wcześniej problemów z w/w nie miałem aż takich haha.
Wracając do pytania, czy prawdą jest to, że lamotrygina zacznie działać przy dawce 200mg? Zależy mi na konkretnej odpowiedzi, bo matura się zbliża ;/
Co do negatywnego wpływu na koncentrację to dosłownie dwa posty wyżej masz już odpowiedz.
no bo kilka dni 0 0 i bam 75... sen i apetyt w normie.
Czy to normalne? bo jak tak mam być, to ja jestem za. Szukam takiego leku co mnie postawi na nogi, bedzie mi sie chcialo śmieć, tanczyc itd. Lamitrin tak dziala? bo poki co czuje, ze mam lekką banie, ale ja lubie sie tak czuc <3
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina