Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 228 / 43 / 0
Szczęście Boże.
Uczę się palenia, bo byłem wcześniej z zawodu tylko elektrykiem znającym się na kablach.
Próbowałem gonić krople na puszce, tzn tym denku. I powiem wam, że wyszło to mi najlepiej na świecie,, a do tego załączyłem skręta , dałem najpierw pół pestki potem całą i tak odrzucałem aż do 2 . Niestety nie mam gdzie i jak się obecnie zaopatrzyć w Jana niezbędnego czy zbędnego jak kto woli. Eh żałuję że nie miałem folii przy sobie, ale nie było najgorzej, na puszce (denku) zdarzało mi się tylko gotować. Do teraz. Jak ocenia cię, bez sens, czy desperacki nie najgorszy sposób w dalekim odludziu bez aptek, sklepów, a o towarze to już nowym nie ma xD. Przed wyjazdem z Warszawy kupiłem.
Dajcie znać co myślicie.
  • 577 / 127 / 0
@raptureseeker też już to przerabiałem. Zapas różnych fentów i tramadol, duża ilość. Po pół roku znowu brałem.

@nie wiem stary będę powtarzał do znudzenia, spraw sobie fajkę do mety. Do brązu sprawdza się tak samo znakomicie. A skoro dałeś radę tak jak opisałeś, tzn., że pomysł dobry skoro działa. Proste.

Opiszę teraz swoją historię, bo z brownem mam mniej doświadczenia niż z fentami i potrzebuję rady. Wypaliłem 5g w niecały tydzień, ciężko było się upalić mocno. Myślałem, że towar słaby, taki jasny, piegowaty odrobinę, bez tego mocnego śledziowatego zapachu przy paleniu. Może po prostu użyty do acetylacji alternatywny środek? Wyrzutów histaminy w zasadzie brak, po tym tygodniu duże opadnięcie z sił i poty, no i trochę zaszczypały łydki. Poza tym jak przyjmuję, to sporadycznie (nie codziennie) jakieś malutkie dawki tramadolu < 50mg na dobę oraz oksykodon 10-20mg na dobę. Po oksykodonie widzę, że wrzutka 5mg poprawia samopoczucie, ale nie daje już tak ognia jak dawniej. No i właśnie po pojedynczym dniu, gdzie było tylko 12,5mg trama i 10mg oxy w ciągu dnia, znowu nazajutrz wróciły poty i ściskało łydki. I teraz zastanawiam się towar rzeczywiście słaby, czy tolerkę aż tak wyjebało, że mogę wypalić w 1 dzień gram browna, bez jakiegoś mocnego porobienia i to czas na strzelanie się przerzucić lub w ogóle to rzucić?

---

Doszło jeszcze zgniatanie żołądka, czyli jest uzależnienie fizyczne, to i zbudowała się tolerancja. Myślałem, że może towar słaby, ale ktoś inny był z niego zadowolony. I po co się tak oszukiwać? No to teraz zagwozdka, bo palić takie ilości to straszne koszty. Każdy w końcu staje przed tym samym dylematem, czy zacząć strzelać. Póki co robię przerwę i jakoś w przyszłym miesiącu sprawdzę, czy wróciła satysfakcja z palenia.

Prośba o scalenie.

scalonko /Merx

---------------------------------------------------------------------

No i dzisiaj sobie zapodałem IV. Łatwo poszło.

ja proponuję zapodać edycję postu szybciej niż zdążysz sobie coś przypomnieć - bez urazy ofc bo znam limit czasu, ale wiedz też o tym, że mamy potężne braki w moderacji i masę roboty. /Merx ps. scalono po raz 2.
  • 76 / 13 / 0
No i właśnie wkroczyłeś na ścieżkę bez odwrotu… ☠️
  • 577 / 127 / 0
Ten wątek stał się dziennikiem mojego upadku. Tyle obietnic danych samemu sobie i dowody na ich niedotrzymywanie. Potęga heroiny. Z oksykodonem nie mam problemów z samokontrolą. To już inny level, nawet samo palenie. A IV infekuje umysł jak wirus system operacyjny.

Korzystając z okazji, bo poprzednie IV miałem lata temu z morfiną i nie pamiętam już dokładnie. Przy herze powinno się czuć szpilki w jakimś stopniu? Im więcej tego efektu, tym acetylacja była mniej dokładna?
  • 1534 / 205 / 0
Tak, przy heroinie wyrzut histaminy jest minimalny i nie powinno być żadnych "pins and needles". Jest to znakomity test na to, jak powiodła się domowa acetylacja morfiny, a w czasach kompotowych, czy producent używał mocno mokrych wat z lenistwa. Kto chociaż raz zrobił produkcję, lub był przy niej, wie o co chodzi.
Luzik, dzieciaki :-)
  • 577 / 127 / 0
No to wszystko jasne. Temat tym razem pachnie tak sobie, a wiadomo jaki aromacik być potrafi. Coś tam kopie przy paleniu, ale nie tak jak powinien. Temat jest bardziej euforyczny niż morfina solo, ale nie tak jak mógłby być. No i właśnie ten efekt morfinowy przy strzale był w jakimś stopniu, wyraźny, ale też nie jakiś bardzo mocny. Czyli to taka trochę-hera. Dzięki za potwierdzenie @stary dziad.
  • 206 / 32 / 0
siemano ćpaki, ani helu ani majki jeszcze nie próbowałem (jedynie koda od 6 lat *xD* i parę razy oxy) ale mam takie teoretyczne pytanie. Jak wiadomo browna można jarać bo ma w sobie różne dodatki, a więc czy w ten sam sposób można palić hel w postaci domowo zacetylowanej majki? ew. czego trzeba dodać żeby miało to sens
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 14 / 3 / 0
Cześć mam takie trochę dziwne pytanie. Właśnie jestem na początku swojej przygody z heroina i ciągle jedna rzecz mnie nurtuje. Otóż, mam w planach tylko i wyłącznie palić i czy macie jakiś inny sposób niż bawienie się w berka z kroplą na aluminiowym sreberku? Martwię się o to, że przy paleniu z aluminium wydostają się toksyczne substancje które mogą powodować uszkodzenia narządów i inne choroby. Chętnie poznam wasze techniki grzania
  • 23 / 2 / 0
Załatw sobie tytoń i narzędzie do skręcania papierosa. Nasyp tam tytoniu i porozsypuj odrobinę towaru po całej fajce. Ja tak palę.
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 11 / 0
@Spacersrs Bierzesz się za heroinę, i twoim zmartwieniem są szkody wyrządzone przez aluminium? %-D
Już nawet nie zliczę ile żyć zabrało złowrogie aluminium - normalnie cichy morderca, nie to co heroina.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.