Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Z hajpera się dowiedziałem, że w Stanach był w co drugiej siłowni bo (ponoć) jest przydatny na budowę masy.
Fora kulturystyczne tylko fakt odnotowały.
Jest tu ktoś kto zna się na jednym i drugim a najlepiej robił to co ja chcę zacząć? - normalny program ćwiczeń z dietą z pomocą GBL.
1) ćwiczenia plener rano, wieczór; w środku dnia co dwa dni lub dodany do rano/wieczór.
Domyślam się, że chodzi o szybsze trawienie, przyswajanie energii. W którym momencie i ile?
2) jak ma się to do kołatania serca? - widać na logike że zły moment i dawka to podwójne zagrożenie.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
Poczytaj sobie ten wątek:
http://talk.hyperreal.info/gbl-ghb-skut ... ilit=xyrem
Znalazłem ten artykuł, odnosi się do GHB, GBL działa trochę krócej ale w końcu metabolizuje się do GHB
http://talk.hyperreal.info/gbl-ghb-skut ... l#p1281467
Picie na trening średnia sprawa, rozleniwia, rozprasza i ogólnie przeszkadza w silowym. Na aeroby o dziwo nadaje się jak najbardziej, golym okiem widać o wiele większą wydolność.
No i pamiętaj, jak będziesz pić co trening dwie dawki- wjebanie się masz jak w banku.
2) z sercem cały czas wszystko w porządku nawet jeśli piłem przed treningiem. Tylko, że unikałem stymulantów + sport i serce w doskonałym stanie.
Poczytaj o suplementacji po GBL bo dobrze jest mieć Mg i wit. B6 pod ręką.
Regeneracja jest na pewno szybsza, faktycznie zapomniałem co to zakwasy.
Shmerz pisze:Od siebie dodam tylko, że nie znam środka, który tak magicznie dzialalby na zakwasy. Mogę być rozjebany jak placek, nie dawać rady chodzić i ruszać rękami- ...
scalono - wawe
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.