Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Z hajpera się dowiedziałem, że w Stanach był w co drugiej siłowni bo (ponoć) jest przydatny na budowę masy.
Fora kulturystyczne tylko fakt odnotowały.
Jest tu ktoś kto zna się na jednym i drugim a najlepiej robił to co ja chcę zacząć? - normalny program ćwiczeń z dietą z pomocą GBL.
1) ćwiczenia plener rano, wieczór; w środku dnia co dwa dni lub dodany do rano/wieczór.
Domyślam się, że chodzi o szybsze trawienie, przyswajanie energii. W którym momencie i ile?
2) jak ma się to do kołatania serca? - widać na logike że zły moment i dawka to podwójne zagrożenie.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
Poczytaj sobie ten wątek:
http://talk.hyperreal.info/gbl-ghb-skut ... ilit=xyrem
Znalazłem ten artykuł, odnosi się do GHB, GBL działa trochę krócej ale w końcu metabolizuje się do GHB
http://talk.hyperreal.info/gbl-ghb-skut ... l#p1281467
Picie na trening średnia sprawa, rozleniwia, rozprasza i ogólnie przeszkadza w silowym. Na aeroby o dziwo nadaje się jak najbardziej, golym okiem widać o wiele większą wydolność.
No i pamiętaj, jak będziesz pić co trening dwie dawki- wjebanie się masz jak w banku.
2) z sercem cały czas wszystko w porządku nawet jeśli piłem przed treningiem. Tylko, że unikałem stymulantów + sport i serce w doskonałym stanie.
Poczytaj o suplementacji po GBL bo dobrze jest mieć Mg i wit. B6 pod ręką.
Regeneracja jest na pewno szybsza, faktycznie zapomniałem co to zakwasy.
Shmerz pisze:Od siebie dodam tylko, że nie znam środka, który tak magicznie dzialalby na zakwasy. Mogę być rozjebany jak placek, nie dawać rady chodzić i ruszać rękami- ...
scalono - wawe
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.