Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1070 / 135 / 0
Mam zamiar zrobić sobie porządną kurację fasoracetamem (dla upregulowania gaba i zmniejszenia tolerki na Phenibut) i chcę dołączyć do tego agmantynę. Podobno dopiero takie połączenie działa cuda;)
Tylko jaka dawka tej agmy¿ z tego co czytałem najlepiej rano na pusty żołądek. 0,5-1mg raz dziennie wystarczy¿ Zamierzam to brać równolegle z fasoracetamem przez równy miesiąc.
  • 847 / 282 / 0
Od pół grama do dwóch rozłożone na cały dzień.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 408 / 145 / 0
Update: 06-04
03-04 odstawie całkiem agmatyne, efekt wyostrzenia kolorów pozostał nadal. Pod koniec kuracji krwotoki z nosa częste. Po zaprzestaniu brak. Lepszy nastrój i pamięć.
  • 4 / / 0
Nie wiesz czym mogły byś spowodowane krwotoki z nosa?

nie cytuj posta nad postem, używaj funkcji mention (@) jeśli chcesz zwrócić uwagę użytkownika - starysteve
  • 408 / 145 / 0
@HJG234
Trudno stwierdzić, ale jak przesadzałem z Racetamami to miałem to samo. Może zbyt mocne rozluźnienie naczyń krwionośnych?
  • 554 / 138 / 0
można to jeść z ssri ?
  • 2922 / 1589 / 34
Według mnie poprawia dzialanie ale trzeba uważać bo każdy z nas ma inny organizm i pamiętajcie o tym.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 174 / 36 / 0
Czy agmatyna będzie skuteczna w leczeniu otępienia, dyzartrii hipokinetycznej, problemów z koncentracją spowodowanych przez użycie neuroleptyków, w moim przypadku - Abilify Maintena 400mg, po źle zdiagnozowanej schizofrenii? Z tego, co czytam, agmatyna jest antagonistą NMDA. Arypiprazol nadal zalega w mojej tkance tłuszczowej, antagonizuje i agonizuje poszczególne receptory, ale wydaje mi się, że po prawie pięciu miesiącach antagonizm receptorów dopaminowych nie jest już tak silny, jak na początku. Udało mi się oszacować, że dziennie dystrybuowane jest u mnie ok. 1 mg równowartości arypiprazolu w tabletkach. Nie wiem, czy agmatyna będzie skuteczna, jeśli neuroleptyk nadal w jakimś stopniu działa.
Uwaga! Użytkownik mrwelladjusted nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Coś ucichło?? Ja stosuje dawki do 2g i poza pompą mięśniową to wszytko.
  • 512 / 56 / 0
Po własnych próbach zauważyłem że Agmatyna wzmacnia działanie Kava Kava, 9mbc, Bromatanu, fasoracetamu, rhodiola rosea.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.