Link do angielskiej Wikipedii -> https://en.wikipedia.org/wiki/Agmatine.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Czy ktoś testował bez mieszania z używkami i może się wypowiedzieć na temat potencjału terapeutycznego, resetowaniu tolerki na rzeczywistość, upregulacji receptorów? Czy działa jak lekki dyso? I jakie dawkowanie, bo jak potrzeba paru gramów to microdosing 2oxo wyjdzie taniej :D albo difenidyny gdyby była dostępna :( Po 0.3g agmatyny nie poczułem żadnego działania na mózg. Próbować więcej czy dać sobie spokój?
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
2. Dawka wynosi od 1 do 4g dziennie w bólu neuropatycznym i 400-600mmg nootropowo.
3. Agmatyna działa stabilizująco na OUN, efektu nie czuć od razu - jedynie przyjemne rozluźnienie.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
A mam na myśli jej niesamowity wpływ na redukcję głodu narkotykowego.
Mija właśnie drugi tydzień na agmatynie i w tym czasie ani razu nie poczułem chęci na przyjebanie. Czuję się tak dobrze, że nawet zszedłem o połowę z dawki escitalopramu, a docelowo chcę go odstawić możliwie szybko.
Polecam wszystkim, którzy chcą rzucać stymulanty. Naprawdę łagodzi wkurwienie spowodowane brakiem narkotyków.
Sprawdzone i potwierdzone, polecam i pozdrawiam.
Działania nootropowego nie zauważyłem, ale nienachalne wyciszenie jest czymś, czego mi bardzo brakowało.
Ma ktoś porównanie między stosowaniem dziennym agmatyny a DXM ?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.