Tylko jaka dawka tej agmy¿ z tego co czytałem najlepiej rano na pusty żołądek. 0,5-1mg raz dziennie wystarczy¿ Zamierzam to brać równolegle z fasoracetamem przez równy miesiąc.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
03-04 odstawie całkiem agmatyne, efekt wyostrzenia kolorów pozostał nadal. Pod koniec kuracji krwotoki z nosa częste. Po zaprzestaniu brak. Lepszy nastrój i pamięć.
nie cytuj posta nad postem, używaj funkcji mention (@) jeśli chcesz zwrócić uwagę użytkownika - starysteve
Trudno stwierdzić, ale jak przesadzałem z Racetamami to miałem to samo. Może zbyt mocne rozluźnienie naczyń krwionośnych?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.