Tylko jaka dawka tej agmy¿ z tego co czytałem najlepiej rano na pusty żołądek. 0,5-1mg raz dziennie wystarczy¿ Zamierzam to brać równolegle z fasoracetamem przez równy miesiąc.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
03-04 odstawie całkiem agmatyne, efekt wyostrzenia kolorów pozostał nadal. Pod koniec kuracji krwotoki z nosa częste. Po zaprzestaniu brak. Lepszy nastrój i pamięć.
nie cytuj posta nad postem, używaj funkcji mention (@) jeśli chcesz zwrócić uwagę użytkownika - starysteve
Trudno stwierdzić, ale jak przesadzałem z Racetamami to miałem to samo. Może zbyt mocne rozluźnienie naczyń krwionośnych?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?