Tylko jaka dawka tej agmy¿ z tego co czytałem najlepiej rano na pusty żołądek. 0,5-1mg raz dziennie wystarczy¿ Zamierzam to brać równolegle z fasoracetamem przez równy miesiąc.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
03-04 odstawie całkiem agmatyne, efekt wyostrzenia kolorów pozostał nadal. Pod koniec kuracji krwotoki z nosa częste. Po zaprzestaniu brak. Lepszy nastrój i pamięć.
nie cytuj posta nad postem, używaj funkcji mention (@) jeśli chcesz zwrócić uwagę użytkownika - starysteve
Trudno stwierdzić, ale jak przesadzałem z Racetamami to miałem to samo. Może zbyt mocne rozluźnienie naczyń krwionośnych?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.