Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Siema.Kupiłam dwa dni temu w dopalaczach speedway centralnie jak futro tylko zjazd mam pięc razy gorszy uczucie na początku rozdraznienia potem po godzinie wychodziłam doslownie z ciała najgorsze jest to ze mi to przeszlo juz nic nie bralam nie spie od dwoch dni o 18 wczoraj miałam zjazd bo ostatni raz wciagnelam okolo 15 a pierwszy dwa dni temu o 21. Jutro mam wolne ale pojutrze znow do pracy co mam zrobic zeby zasnac? o 11 rano bedzie 48 godzin bez snu.. :/
  • 1611 / 34 / 0
Zrób zatyczki do uszu - weź dwa małe kawałki chusteczki (2 warstwy, kwadracik około 6/6cm), zrób z nich kulkę i pośliń - wsadź do uszu, aby szczelnie wypełniały otworki - w ten sposób nie będziesz słyszała dźwięków - mózg łatwiej wejdzie w sen.

Połóż się na łóżku w ciemnym pokoju. Musisz być wykąpana, a pościel powinna być świeża. Zamknij oczy i staraj się rozluźnić mięśnie - po chwili przyjdzie relaks. Na końcu musisz opanować ruchy gałek ocznych - musisz się skupić aby i te mięśnie rozluźnić...

Po 30 minutach powinnaś zasnąć.

Przed tą operacją, ja słucham jeszcze muzyki relaksacyjnej - np. David Gilmour, kawałki "Blue", "Then I Close My Eyes" oraz "Smile".

Powodzenia
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1743 / 25 / 0
To nie lepiej wziąść benzynki, zolpidem albo chociażby atarax czy mianseryne ? :-D ;-)
  • 198 / 5 / 0
pierdolnij pół litra gorzoły, w razie wybudzenia popraw kolejną połówką i tyle. Przynajmniej 10h snu murowane

Swoją drogą nie rozumiem ludzi którzy nabijają niezłą kabzę takim dopalaczom, a później cierpią chujowe samopoczucia i zakładają takie tematy.
W życiu bym nie wydał kupy kasy na coś po czym wiem że będę chujowo się czuł. Taka prawda
  • 50 / / 0
Ja tam wszelkie proszkowo-tabletowe zjazdy zapijam alko, działa w 100% polecam.
  • 292 / 5 / 0
Bardzo polecam trawe na zjezdzie ! ale nie 'joint' czy 'fifa' ale np z wiadra. Ja zawsze jak przychodze na zjezdzie od amph to wiadomo ze nie zasne. Klade sie na luzku, troche mecze mysli rozmyslam o tym co sie wkreca. Jak juz czuje ze zjazd troche zmalal to pale 3 butle (zadko 2, nieraz 4) i spac idziesz odrazu.
  • 729 / 6 / 0
Gjebl. 2ml i sen cztery godziny murowany. Potem kolejne 2ml i już jest circa 7-8h snu. Lepszy taki niż żaden.
A alko, cóż... może rozluźni, ale mnie wprowadza zawsze w "rzucanie się" po łóżku. A zielsko powoduje jeszcze większe paranoje zjazdowe. Ale ja nie jestem obiektywny, na mnie wszystko działa nie tak jak powinno :D
  • 11 / / 0
potwierdzam że na zjazdy fetowe (speedowe) THC się sprawdza ,wiadomo że o śnie nie ma mowy ale łatwiej uleżeć w łóżku a czasem to i oczy można zamknąć :D
  • 292 / 5 / 0
ja mam tak ze ile bym nie zajebal to ida 3-4 butle i ide spac :D nie ze zmeczenia tylko z chwilowego przejarania ;]
  • 1067 / 204 / 0
Komputer wyłącz i delektuj się ciszą
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.