Połóż się na łóżku w ciemnym pokoju. Musisz być wykąpana, a pościel powinna być świeża. Zamknij oczy i staraj się rozluźnić mięśnie - po chwili przyjdzie relaks. Na końcu musisz opanować ruchy gałek ocznych - musisz się skupić aby i te mięśnie rozluźnić...
Po 30 minutach powinnaś zasnąć.
Przed tą operacją, ja słucham jeszcze muzyki relaksacyjnej - np. David Gilmour, kawałki "Blue", "Then I Close My Eyes" oraz "Smile".
Powodzenia
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Swoją drogą nie rozumiem ludzi którzy nabijają niezłą kabzę takim dopalaczom, a później cierpią chujowe samopoczucia i zakładają takie tematy.
W życiu bym nie wydał kupy kasy na coś po czym wiem że będę chujowo się czuł. Taka prawda
A alko, cóż... może rozluźni, ale mnie wprowadza zawsze w "rzucanie się" po łóżku. A zielsko powoduje jeszcze większe paranoje zjazdowe. Ale ja nie jestem obiektywny, na mnie wszystko działa nie tak jak powinno :D
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.