Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 32 / 2 / 0
Witam
Czy od choliny z inozytolem można się uzależnić ??
  • 260 / 22 / 1
Czy synefryna z l teanina wchodzą w interakcje, podobnie jak kofeina z l teaniną? Opłaca się to w ogóle łączyć? Jeśli tak to jakie proporcje?
Pozdrawiam
  • 3 / 1 / 0
Co myślicie na temat zażywania kilku racetamów jednoczesnie. Zażywam piracetam przepisany od psychiatry jakos od miesiaca i nie za bardzo czuje rezultaty. Zastanawiam sie nad polaczniem piracetamu z fenylpiracetamem, prl 8 53 i do tego noopept. Oczywiscie szereg dodatków takich jak szen szen czy tez cholina. Co myslicie o takim połączeniu?
  • 506 / 110 / 0
Wszystkiego na raz od razu na pewno nie zażywaj, jeśli już to dokładaj po kolei.
  • 73 / 7 / 0
Koledzy, poryłem się prochami - brałem meth (wprawdzie niedużo, bo 0.5g) oraz kilka razy pod rząd MDMA. Dodatkowo mam problemy z pamięcią - po kilku dniach nie pamiętam np. o co chodziło w filmie który oglądałem.

Obecnie zażywam:
- Szafran, ekstrakt standaryzowany na co najmniej 0.3% safranalu - biorę już dłuższy czas
- Dziurawiec - ekstrakt starndaryzowany na 0.3% hiperycyny
- L-Tryptophan - 500mg (wiem że 5-HTP lepsze do odbudowania serotoniny, ale powodowało ono u mnie jadłowstręt plus dziwne jazdy z sercem)
- Trazodon w formie Trittico CR 100mg przed snem

Chciałbym do tego dorzucić jakiś nootrop, NAJLEPIEJ jeśli to będzie coś z apteki - wiadomo, stała dawka i czystość. Obawiam się jednak, że piracetam nie działa już na mnie tak jak przy pierwszych terapiach, dlatego szukam czegoś innego.

Czy jest coś co mogę dodać do stacka, a co byłoby na białą receptę?

Interakcje zweryfikuję we własnym zakresie... Szafran działa na NMDA, jest słabym inhibitorem zwrotnego wychwytu serotoniny i dopaminy, prawdopodobnie działa też na GABA, dziurawiec działa na NMDA z tego co pamiętam. Nie spodziewam się jakichś groźnych interakcji nootropów z naturalnymi antydepresantami, ale muszę pozostać ostrożny
Uwaga! Użytkownik kaduceusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Szukam zestawu na:
-lęki
-brak motywację
-słabą pamięć i koncentrację

Gdzie to kupić? Kompletnie na tym się nie znam.
  • 3 / / 0
18 stycznia 2021Marcins96 pisze:
Zajebisty stack na WYCISZENIE. Naprawdę to działa, na mnie doskonale.

Ashwaganda + inozytol + tauryna + witamina C duża dawka + olej lniany

Rozrabiam wszystko w szklance wody - chlup i poziom zdenerwowania, ogólnej frustracji i spierdolenia (każdy nerwicowiec wie o czym mówie) minus 100% fajnie uspokaja myśli i podnosi humor, łapie się wyjebke na pewne sprawy.

Ashwa i tauryna podnoszą gaba i zbijają kortyzol tak jak i Wit C. Olej lniany to nie wiem po co, ale Sttreetart mówił że z tłuszczem warto wszystko brać to tak też robię i nie narzekam %-D

15 minut po wypiciu tego i można w spokoju obejrzeć film, czy zasnąć - stosowałem też przed medytacja - poprawia jakość medytowania - fajnie se muzykę relaksacyjna załączyć i w ogóle można odpłynąć

Polecam jako były nerwicowiec, który nie wiedział co to minuta bez pojebanych myśli :)

Nie wiem czy na każdego zadziała. Ja odstawiłem już sporo czasu temu alkohol, fajki, kofeinę i wszystko co nie zdrowe, oraz trzymam dietę - więc te ziołowe rzeczy i suple działają na mnie naprawdę MOCNO - nigdy wcześniej nie przypuszczałem że takie gowno jak jakas ashwaganda i olej lniany mogą leczyć nerwice, a użytkowników piszących o takich cudach uważałem za pojebow :) a okazało się, że sam byłem debilem :) przestroga dla innych

człowiek se wrzuca taki stack z gówienek ziołowo witaminowych a działa jak kiedyś tabletka relanium - Przeciez to jest piękne :extasy:

1.Inozytol kupcie sobie w proszku bo w tabsach się nie oplaca. Ja daje 6 gram do takiego drinka
2.ashwe mam w proszku korzen, daje trzy łyżeczki
3.Witamina C 2 tysiące
4. Tauryna, nie wiem sypie na oko sporo
5.olej lniany dwie łyżki

Polecam :)

Kopiuje swój post z dopingu mózgu - ale moim zdaniem realnie mocno działający stack na problemy wielu osób - więc warto wrzucić i tutaj
Cześć. Zainteresował mnie twój zestaw. Pytanie na ile działa, gdzie opłaca się kupować składniki najbardziej i ile razy dziennie można stosować taki stack. I czy znasz jeszcze jakieś fajne suplementy?
  • 959 / 137 / 0
24 lutego 2021MarekLuto pisze:
18 stycznia 2021Marcins96 pisze:
Zajebisty stack na WYCISZENIE. Naprawdę to działa, na mnie doskonale.

Ashwaganda + inozytol + tauryna + witamina C duża dawka + olej lniany

Rozrabiam wszystko w szklance wody - chlup i poziom zdenerwowania, ogólnej frustracji i spierdolenia (każdy nerwicowiec wie o czym mówie) minus 100% fajnie uspokaja myśli i podnosi humor, łapie się wyjebke na pewne sprawy.

Ashwa i tauryna podnoszą gaba i zbijają kortyzol tak jak i Wit C. Olej lniany to nie wiem po co, ale Sttreetart mówił że z tłuszczem warto wszystko brać to tak też robię i nie narzekam %-D

15 minut po wypiciu tego i można w spokoju obejrzeć film, czy zasnąć - stosowałem też przed medytacja - poprawia jakość medytowania - fajnie se muzykę relaksacyjna załączyć i w ogóle można odpłynąć

Polecam jako były nerwicowiec, który nie wiedział co to minuta bez pojebanych myśli :)

Nie wiem czy na każdego zadziała. Ja odstawiłem już sporo czasu temu alkohol, fajki, kofeinę i wszystko co nie zdrowe, oraz trzymam dietę - więc te ziołowe rzeczy i suple działają na mnie naprawdę MOCNO - nigdy wcześniej nie przypuszczałem że takie gowno jak jakas ashwaganda i olej lniany mogą leczyć nerwice, a użytkowników piszących o takich cudach uważałem za pojebow :) a okazało się, że sam byłem debilem :) przestroga dla innych

człowiek se wrzuca taki stack z gówienek ziołowo witaminowych a działa jak kiedyś tabletka relanium - Przeciez to jest piękne :extasy:

1.Inozytol kupcie sobie w proszku bo w tabsach się nie oplaca. Ja daje 6 gram do takiego drinka
2.ashwe mam w proszku korzen, daje trzy łyżeczki
3.Witamina C 2 tysiące
4. Tauryna, nie wiem sypie na oko sporo
5.olej lniany dwie łyżki

Polecam :)

Kopiuje swój post z dopingu mózgu - ale moim zdaniem realnie mocno działający stack na problemy wielu osób - więc warto wrzucić i tutaj
Cześć. Zainteresował mnie twój zestaw. Pytanie na ile działa, gdzie opłaca się kupować składniki najbardziej i ile razy dziennie można stosować taki stack. I czy znasz jeszcze jakieś fajne suplementy?
Szczerze mówiąc przez ostatnie 4 miesiące wypróbowałem już chyba wszystko. Jedyne specyfiki które działają naprawdę od ręki to ashwaganda, witamina D, tauryna i gotu kola (herbatka z suszu) naprawdę po wypiciu czuje się poprawę samopoczucia i to bardzo wyraźna

Cała reszta pewnie też działa, ale w nie jakiś zauważalny dla mnie sposób

Inozytol nie działa na mnie w taki sposób w jaki bym chciał, żeby działał

a tauryna a i owszem

Zaznaczam, że jestem nerwicowcem, zmagam się z niskim poziomem GABA po latach piwkowania i celuje w specyfiki, które pozwolą uspokoić myśli, wyciszyć się i nabrać dystansu

Nie wiem w co Ty celujesz. Powiedz to może pomogę
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5043 / 863 / 0
300 zł wydałem na 2 miesięczny stack tj. Noopept, CDP cholina , PRL 8-57, Fenylopiracetam plus Wenflaksyna.
No ale nie żałuje bo nie ćpam i nie piję. Więcej bym na dragi wydał. Bez tego mixa to bym dalej był zaślepiony w nałogu.
Teraz zostaje tylko wenla na 2 miechy i trzeba coś fizycznie zaczac działać żeby powrotu nie było.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 91 / 3 / 0
Co myślicie o takim stacku:
1 Brahmi ekstrakt 50% | Bacopa monnieri -
2 ALCAR | Acetylo-L-karnityna
3 Cholina | Dwuwinian choliny
4 EGCG ekstrakt 50% | Camellia sinensis
5 Fosfatydylocholina 20% | Helianthus annuus -
6 Hupercyna A 1% | Lycopodium serratum -
7 Koenzym Q10 | Ubichinon -
8 SAM-e | S-adenozylometionina
9 Męczennica ekstrakt 20% | Passiflora Incarnata -
Do tego gingofar i zenszen omega 3 Wit b magnez cynk i przyprawy (kurkumina, pieprz czarny, pieprz cayenne, cynamon, gozdziki, kakao, imbir, gałka, dziurawiec .

Chodzi mi o polepszenie pracy mózgu i lepsze samopoczucie
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).