Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1957 / 230 / 0
Jeśli 4mg klonazepamu to sporo, to ile to 100mg klonazolamu? %-D
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
Kolega wyżej, jest jeszcze w miarę komfortowej sytuacji. 5msc - 4mg klona.
Trzecie podejscie tym razem, z 8mg zbilem do 4rech. I lece z dawkowaniem wg planu, czyli na spokojnie. Ciezko to odstawić po 7latach kuracji. Wiem , jak fatalnie mozna sie czuc. O jakimś funkcjonowaniu , pracy.. zapomni. Kolega ma szanse o ile nie pęknie.
[ external image ]
  • 1957 / 230 / 0
ta dawka jest żałosna, jak już to czas może być problemem, ale 4mg/8mg? Rozumiem paczek %-D Ale mg?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 863 / 123 / 5
Mówimy , o ciągu ? Kolega szamał dziennie , przez 5msc , 4mg klona. Poradzi sobie spokojnie. Organizm zdążył sie przyzwyczaic. Rozumiem , że miałeś dosw. z benzo , tak ? Jak nie miałeś - omijaj z daleka :) i nie życzę Ci , żebyś znalazł się w podobnej sytuacji.
[ external image ]
  • 1957 / 230 / 0
Miałem ciągi, właśnie dlatego dawka 8mg jest dla mnie śmieszna.
  • 863 / 123 / 5
To nieźle.
Ja , licząc , że paczka doleci na czas, wszamałem to co miałem. Szybkie zejście 8mg->0 w ciągu tyg.
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie się nie podobało , w ogóle :) I za przyjemnie też nie było.
I jak widać , jednym łatwiej z kolei komuś , kto raczył się 2ma pastylkami przez 5msc - ciężej.
pzdr
[ external image ]
  • 1957 / 230 / 0
Jak długi ciąg?

Ja tylko przez miesiąc, ale za to dawki chore, i Klonazolam, a nie zepam.
  • 863 / 123 / 5
w trakcie redukcji aktualnie.
7 lat bodajże.
[ external image ]
  • 646 / 69 / 0
Rzucanie wódki za pomoca wina. A tak serio to jak sie masz przerzucic to duze dawki diazepamu i lub nawet oksazepamu
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 18 / 1 / 0
07 czerwca 2018RekreacyjnyHarry pisze:
Rzucanie wódki za pomoca wina. A tak serio to jak sie masz przerzucic to duze dawki diazepamu i lub nawet oksazepamu
Właśnie o to chodzi, żeby się leczyć właśnie tak, jedyna słuszna i być możliwe udana droga do trzezwości. Ciężko to widzę, mimo wszystko ja bym jednak redukował klona. Ale jak dajesz radę ziomku to powodzenia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.