Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam- można pisać na priv.
nie będę chciał cie zabić
Pozdrawiam.
Jestem ze stolicy, czy ktoś zainteresowany jest, na wymianę poglądów, spotkanie, opiekę podczas tripów, wspólne tripowanie?
karbidcac2 pisze:Temat ciekawy, więc odświeżam.
Jestem ze stolicy, czy ktoś zainteresowany jest, na wymianę poglądów, spotkanie, opiekę podczas tripów, wspólne tripowanie?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Zależy bardzo dużo od nastawienia... no i od przyzwyczajeń :) Ja swojego czasu brałem dexa tylko w towarzystwie, i na prawdę, było fajnie. Oczywiście doświadczenie zupełnie innej kategorii niż samotny trip w łóżku, ale nie zmienia to faktu - że też było przyjemnie.
I dzięki za polecenie odpowiedniego wątku, może tam coś ciekawego się dzieje :)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.