Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 3 / 0
Siema! Nazywam się Hitori i z przyjemnością podekszę. Jestem dostępny w różnych miejscach w Kujawsko-Pomorskiem i chętnie wyruszę w podróż do astralu z kompanem bądź kompanką. Czy deksisz dla zabawy, czy też dla nawiązania kontaktu z duchami Przodków- polecam się. Oczywiście mam z kim spędzać tripy ale jestem jak najbardziej otwarty na nowe kontakty- szczególnie że tego deksa to się raczej samemu lata, a wtedy mniej pomysłów i łatwiej o nieogar. Mam za oknem park krajobrazowy więc jest i plener i miejscówka.
Pozdrawiam- można pisać na priv.
.
  • 22 / 2 / 0
mogę ja, mam 98lv porycia i profesje elder cpun,
nie będę chciał cie zabić
Pozdrawiam.
  • 585 / 3 / 0
hujowo byłoby umrzec na deksie, bo wtedy trzeba stanac u prawicy Pana Jezusa na takiej dysocjacji wiec hujowo. w swieta jest event. sprawdz PMke,
.
  • 51 / / 0
Ja również jak najchętniej i najbardziej jestem otwarty na dekszenie :D Brakuje mi w sumie nawet ćpania w towarzystwie. Ja jestem dostępny w Trójmieście. Jest to obszar dostępny bez pacc'a xd dodatkowo znam apteke gdzie kaszlak jest dostępny już za 6golda :D
Uwaga! Użytkownik ThomasJefferson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Temat ciekawy, więc odświeżam.
Jestem ze stolicy, czy ktoś zainteresowany jest, na wymianę poglądów, spotkanie, opiekę podczas tripów, wspólne tripowanie?
  • 51 / / 0
karbidcac2 pisze:
Temat ciekawy, więc odświeżam.
Jestem ze stolicy, czy ktoś zainteresowany jest, na wymianę poglądów, spotkanie, opiekę podczas tripów, wspólne tripowanie?
Szkoda, że ze stolicy jesteś ;( Wpadasz może czasami do 3miasta :-D
Uwaga! Użytkownik ThomasJefferson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
ja za to jestem z Gdańska i też na wspólny trip chętnie jak ktoś coś :)
  • 8 / / 0
Czy ktoś tutaj w ogóle zagląda ? Mi się wydaje że to fajna opcja, spotkać się, poznać kogoś nowego, podzielić się przeżyciami itp, a tu cisza... :P Może jednak jest ktoś z 3-miasta ?
  • 1823 / 104 / 20
Jest zawsze trochę częściej odwiedzany wątek "spotkania, wyjazdy i inne bezpośrednie inicjatywy". A DXM IMO średnio się nadaje do wspólnych tripów, choć zawsze towarzysz podróży może pomóc odkryć to czego samemu się nie uda. Ja w sumie nie wiem czy bym się po pierwszym spotkaniu skusił na DXMowego tripa z obcym człowiekiem.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 8 / / 0
Duce
Zależy bardzo dużo od nastawienia... no i od przyzwyczajeń :) Ja swojego czasu brałem dexa tylko w towarzystwie, i na prawdę, było fajnie. Oczywiście doświadczenie zupełnie innej kategorii niż samotny trip w łóżku, ale nie zmienia to faktu - że też było przyjemnie.
I dzięki za polecenie odpowiedniego wątku, może tam coś ciekawego się dzieje :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.