Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Pozdrawiam- można pisać na priv.
nie będę chciał cie zabić
Pozdrawiam.
Jestem ze stolicy, czy ktoś zainteresowany jest, na wymianę poglądów, spotkanie, opiekę podczas tripów, wspólne tripowanie?
karbidcac2 pisze:Temat ciekawy, więc odświeżam.
Jestem ze stolicy, czy ktoś zainteresowany jest, na wymianę poglądów, spotkanie, opiekę podczas tripów, wspólne tripowanie?
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Zależy bardzo dużo od nastawienia... no i od przyzwyczajeń :) Ja swojego czasu brałem dexa tylko w towarzystwie, i na prawdę, było fajnie. Oczywiście doświadczenie zupełnie innej kategorii niż samotny trip w łóżku, ale nie zmienia to faktu - że też było przyjemnie.
I dzięki za polecenie odpowiedniego wątku, może tam coś ciekawego się dzieje :)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.