"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Ahhh, moja propozycja odnośnie otworzenia nowego tematu została wzięta na poważnie hehe
aż z tej okazji odszedłem od "bezpiecznych" w moim przypadku 240mg co 2 dni i wrzuciłem 300, jest lepiej ale to dalej nie to czego oczekuje :D
Co my jesteśmy winni, że w taki a nie inny świat zostaliśmy brutalnie wrąbani. Też przecież mamy prawo jakoś bronić się przed cierpieniem jak każdy normalny człowiek.
Coś od tego życia nam się należy jak psu micha.
25 czerwca 2025slodkapszczolka pisze: aż z tej okazji odszedłem od "bezpiecznych" w moim przypadku 240mg co 2 dni i wrzuciłem 300, jest lepiej ale to dalej nie to czego oczekuje :D
25 czerwca 2025Ptaszyna pisze: Coś od tego życia nam się należy jak psu micha.
Może kurwa jeszcze Klonazolam dożylnie do pełni szczęścia i spania zarzyganym na dywanie u siebie w pokoju.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
https://journals.viamedica.pl/palliativ ... view/75241
Nie znam sie totalnie na tym ale no w sumie ciekawy temat moim zdaniem
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.