Moje odpowiedzi :
- starogardzka
- balsam pomorski
- z czerwoną kartką
Często po spożyciu w glowie byla piosenka Dwa Plus 1
Więc chodz pomaluj moj swiat ,.na żółto i na niebiesko
Jaka jest wg Was najgorsza wòdka obecnie na rynku ?
Wg mnie Żubr i Dzika Kaczka
Bez popity się robi metaliczna rzadka slina i walka z beltem
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dodam Wódkę Parkową, Wódkę Ludową- tragedia. Historycznie najlepszy stosunek cena/jakość/najebliwość miała Wódka Krakowska.
Kolejna jest czysta żołądkowa. Piłem z 2 razy i się zawsze strułem jak skirwesyn. O dziwo miętowa jest zajebista.
No i tak na 3 dam żubrówe, bo ile się tego gówna ochlałem to już nie mogę na nią patrzeć.
Tak to się chyba nazywało
Po tym gównie na drugi dzień chciałem umrzeć. Wcale nie wywaliłem tego dużo. Trucizna.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
Szczerze to większość tych tanich dyskontowych berbeluch powinna być opatrzona klauzulą nie do spożycia.
Chociaż trochę żałuję, że nie załapałem się na te sławetne pół litra za 9.99zl
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.