Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4979 / 847 / 0
Jaką najgorszą wòdke piliśce ?
Moje odpowiedzi :
- starogardzka
- balsam pomorski
- z czerwoną kartką

Często po spożyciu w glowie byla piosenka Dwa Plus 1
Więc chodz pomaluj moj swiat ,.na żółto i na niebiesko 😁

Jaka jest wg Was najgorsza wòdka obecnie na rynku ?
Wg mnie Żubr i Dzika Kaczka
Bez popity się robi metaliczna rzadka slina i walka z beltem
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1072 / 122 / 3
Starogardzka, Z Czerwoną Kartką zgoda. Balsam pomorski nie był zły.
Dodam Wódkę Parkową, Wódkę Ludową- tragedia. Historycznie najlepszy stosunek cena/jakość/najebliwość miała Wódka Krakowska.
  • 290 / 35 / 0
1866/1966 coś takiego, syf jak chuj, ale te 5 lat temu za młodziaka była budżetowa.
Kolejna jest czysta żołądkowa. Piłem z 2 razy i się zawsze strułem jak skirwesyn. O dziwo miętowa jest zajebista.
No i tak na 3 dam żubrówe, bo ile się tego gówna ochlałem to już nie mogę na nią patrzeć.
  • 69 / 12 / 0
Żubrówka biała - straszne gowno. Po 2 dniach picia tej wódy (ale nie jakieś straszne ilości i nie non stop) śmierdzialem jakby mi coś gniło w środku xD Tych najtańszych nie próbowałem w większości. Kiedyś za małolata pamietam dorwaliśmy jakąś podróbkę Gorzkiej Żołądkowej rudej (ale nie balsam pomorski), to nią się strułem strasznie. Ale najcięższe to były tanie wina…(spożywanie sporadycznie na szczescie).
  • 2 / 3 / 0
Prezydent?
Tak to się chyba nazywało
  • 955 / 174 / 0
Ludowa w takiej okrągłej butelce jak po occie.
  • 63 / 10 / 0
1904. Kiedyś to było tanie, nie wiem czy nie najtańsze. Dzisiaj nie wiem czy jeszcze jest.
Po tym gównie na drugi dzień chciałem umrzeć. Wcale nie wywaliłem tego dużo. Trucizna.
  • 5 / 1 / 0
Wódka z czerwoną kartką, 18 urodziny i wyrzygany cały garnek grochówki. Trauma do dziś.
Dobrze wiemy co jest złe, a co dobre.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
  • 1238 / 312 / 12
Kapitan Wódka: pół człowiek-pół litra

Szczerze to większość tych tanich dyskontowych berbeluch powinna być opatrzona klauzulą nie do spożycia.

Chociaż trochę żałuję, że nie załapałem się na te sławetne pół litra za 9.99zl %-D
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1875 / 190 / 0
Żołądkowa gorzka deluxe incydent lat temu 11 a trauma po dziś dzień
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.