Moje odpowiedzi :
- starogardzka
- balsam pomorski
- z czerwoną kartką
Często po spożyciu w glowie byla piosenka Dwa Plus 1
Więc chodz pomaluj moj swiat ,.na żółto i na niebiesko
Jaka jest wg Was najgorsza wòdka obecnie na rynku ?
Wg mnie Żubr i Dzika Kaczka
Bez popity się robi metaliczna rzadka slina i walka z beltem
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Dodam Wódkę Parkową, Wódkę Ludową- tragedia. Historycznie najlepszy stosunek cena/jakość/najebliwość miała Wódka Krakowska.
Kolejna jest czysta żołądkowa. Piłem z 2 razy i się zawsze strułem jak skirwesyn. O dziwo miętowa jest zajebista.
No i tak na 3 dam żubrówe, bo ile się tego gówna ochlałem to już nie mogę na nią patrzeć.
Tak to się chyba nazywało
Po tym gównie na drugi dzień chciałem umrzeć. Wcale nie wywaliłem tego dużo. Trucizna.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
Szczerze to większość tych tanich dyskontowych berbeluch powinna być opatrzona klauzulą nie do spożycia.
Chociaż trochę żałuję, że nie załapałem się na te sławetne pół litra za 9.99zl
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.