Ja dotychczasowo próbowałem wydłubywać je jakimiś ostrymi narzędziami jak np cążki do paznokci albo śrubokręt płaski. Niestety metoda ta pozostawia trudno gojące sie blizny i nie jest aż tak skuteczna jakby sie mogło wydawać. Jakieś pomysły?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Nie ma jakby receoty całkowitej na to , jedyna jest przestać ćpać i dać się zagoic temu co powinno xd
Powyżej to jedynie sposób udrazniajacy - doraźny żeby móc dalej pizgac xd
Mnie chodzi o te podskórne białe larwy bądź czarne wągliki np na kończynach bądź facjacie co wyskakują jak grzyby po deszczu jak sie zeżre trochę więcej niż pół grama. Wydaje mi się, że jako zamiennik peelingu do twarzy można użyć papieru ściernego.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.