ODPOWIEDZ
  • 1389 / 355 / 13
Częstym zjawiskiem podczas stosowania ponadprzeciętnych dawek amfetaminy są robaczki. Jak sobie z nimi radzić?

Ja dotychczasowo próbowałem wydłubywać je jakimiś ostrymi narzędziami jak np cążki do paznokci albo śrubokręt płaski. Niestety metoda ta pozostawia trudno gojące sie blizny i nie jest aż tak skuteczna jakby sie mogło wydawać. Jakieś pomysły?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 15 / 2 / 0
Ja se robię morsy tzn dwa tampony z ciepłą wodą co chwilę zmieniam żeby ciepłe , klej kamforowy w dane punkty , do psikania otrivin alergic , ale doraźnie w przerwie mam jakieś gowno z srebrem na bakterie , grzyby , gówna do zatok , masowanie zatok od oka do ucha , jest też ucisk ,ale to tylko na odetkanie.
Nie ma jakby receoty całkowitej na to , jedyna jest przestać ćpać i dać się zagoic temu co powinno xd

Powyżej to jedynie sposób udrazniajacy - doraźny żeby móc dalej pizgac xd
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1389 / 355 / 13
Ale to są robaczki wewnątrzczaszkowe co trzymają sie upierdliwie haczykami pośród zatok. W tym przypadku akurat wystarczy włączyć odkurzacz i mocniej dmuchnąć, tylko nie za mocno bo może sie oderwać kawałek mózgu przy okazji.

Mnie chodzi o te podskórne białe larwy bądź czarne wągliki np na kończynach bądź facjacie co wyskakują jak grzyby po deszczu jak sie zeżre trochę więcej niż pół grama. Wydaje mi się, że jako zamiennik peelingu do twarzy można użyć papieru ściernego.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.