Ja dotychczasowo próbowałem wydłubywać je jakimiś ostrymi narzędziami jak np cążki do paznokci albo śrubokręt płaski. Niestety metoda ta pozostawia trudno gojące sie blizny i nie jest aż tak skuteczna jakby sie mogło wydawać. Jakieś pomysły?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Nie ma jakby receoty całkowitej na to , jedyna jest przestać ćpać i dać się zagoic temu co powinno xd
Powyżej to jedynie sposób udrazniajacy - doraźny żeby móc dalej pizgac xd
Mnie chodzi o te podskórne białe larwy bądź czarne wągliki np na kończynach bądź facjacie co wyskakują jak grzyby po deszczu jak sie zeżre trochę więcej niż pół grama. Wydaje mi się, że jako zamiennik peelingu do twarzy można użyć papieru ściernego.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.