w oddziale InPost., a następnie tego samego dnia Przesyłka trafiła do oddziału InPost, skąd miała wyruszyć dalej - status godzina około 20 -stoi ciągle w oddziale. Inne przesyłki w tym czasie już są w paczkomatach albo sobie podróżują, ta stoi.
Jak prawnie najlepiej ugryźć taka sytuację dla klienta, który podał swoje prawdziwe dane, a okaże się że paczka wpadła? Jak postąpić? Utworzyłem zgłoszenie. Zawartość jaką wysyłam w 70% to opio, zaś 30% benzo. O dziwo tam gdzie było opio wszystko ładnie poszło.
Miał ktoś taką sytuacje i jak sobie z nią poradził?
Poślizgi się zdarzają.
masz w zupełności racje, paczka doszła :) jeden problem znikł, pojawił sie drugi... nie wiem nawet gdzie i w jakim dziale go umieścić, ponieważ chciałbym się z kimś skontaktować z sieci orange, kto siedzi że tak powiem w systemie :) mowa tutaj oczywiśćie o kwestiach bezpieczeństwa
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.